Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
kdl40d3500 ve x1250 dvi-hdmi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> kdl40d3500 ve x1250 dvi-hdmi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ecay

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 22:21:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Aradaşlar biostar ta690g x1250 ekran kartını kdl40d3500e bağlayamadım.Kablo Philipsin en kaliteli sürümü.DVIyı karta HDMI'yı Tvye bağladım ama sinyal gelmedi.Bunun yanında analog-analog bağlayabildim.Ben neyi yanlış yapıyorum.Kablonun bozuk çıkma ihtimali yok.Kartın DVIyı sağlam çünkü lcd montörde kullanıyorum.Bu arada tvden hdmı 4ü veya 5i(hangisine bağladıysam) seçiyorum.Bilginiz varsa lütfen yardım edin.

W910i---YILIN TELEFONU KULLANICISI
signore

19 Temmuz 2008; 23:13:18 

Neden HDMI-HDMI kablo kullanmıyorsunuz ? DVI ile ses de aktarabileceğinizi sanmıyorum. Eğer elinizde DVI-HDMI kablo varsa sadece, ekran kartının gelişmiş ayarlarını biraz kurcalamanızı öneririm. Tabi en iyisi HDMI-HDMI kablo almak. Üst konudaki listede Kablolar başlığına bakabilirsiniz.

butonu hakkında bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
ecay

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 0:06:33 

Sorunu çözdüm illaki lcd monitör ile başlatmak gerekiyormuş bilgisayarı.LCd monitörü analof çıkıştan tvyi dvi-hdmi bağladım önce monitör açıldı sonra windows ekranında otomatik olarak tvye geçti.Elimdeki1080p filmleri denedim.Görüntü muhteşemdi.

Neden hdmi-hdmi kullanmıyorum.Çünkü dvi-hdmi kablolardan pahalı.Önceki ekran kartım 8800gtde hdmi çıkışı yoktu.Ayrıca ses aktarma ihtiyacı duymuyorum şu an 4+1 var İnspire 4400.Konu kilitlenebilir.

signore

20 Temmuz 2008; 10:54:19 

Vardığınız sonuca katılmıyorum. Benim Lcd Tv'im DVI-DVI bağlantı yaptığımda, TV doğrudan DVI üzerinden alabildiği en ideal çözünürlük olan 1360x768 sinyali alıyor ve açılıyor. Zaten herkesin evinde monitör olmak zorunda değil. Belki Windows açıldıktan sonra Tv'nin algılanması için biraz zaman geçmiştir, siz de bunu monitörün bağlı olmasına vermişsinizdir.

Bu arada, HDMI-HDMI kabloların daha pahalı olduğu doğru değil. Eğer üst konu olan konu listesinde "Kablolar" başlığındaki konuları okursanız, HDMI-HDMI kablo kalitesinin sinyal kalitesini etkilemediği yönünde birçok görüş bulabilirsiniz. Dolayısıyla 15-20 YTL'ye alacağınız kablo ile fazlasıyla işinizi görür. Ama ihtiyacınız yoksa 2 YTL'de olsa pahalıdır.

Konunun kilitlenmesine gerek yok. Belki ilave bilgi paylaşmak isteyenler olabilir, benzer sorun yaşayanlar soru sormak isteyebilir.

butonu hakkında bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
ecay

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 12:01:03 

Haklısınız 2ytlye de kablo var ama 100ytlye aldık bi kere.Şimdi hdmi-hdmi kablo alsam 2 ytlye sizce hangisini kullanmak içimden geçer?

Bildiğiniz üzere DVI girişi 40d3500de yok.Kullandığım Philips DVI-HDMI kablo için ideal sinyal 1366 mıdır acaba?

Lcd monitör bağlı olmadığında(analog) bilgisayar DVI'dan sinyal göndermiyor nedense bundan eminim.CCC kullanmıyorum ondan olabilir belki.

3-4 güne HD4850 alp 1920x1080 Pes8 ve GRİD deneyeceğim bakalım.1080p film denedim(face off,maya) görüntü gerçekten muhteşemdi.4400+@2.7 biraz zayıf kaldı ama 22-24 fps gibi oynatabiliyor bazen takılmalar oluyor.Klite 3.95i media player klasiği kullanıyorum mkv açmak için.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> kdl40d3500 ve x1250 dvi-hdmi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
3RSYSTEM İCEAGE
iceage isimli işlemci soğutucusunu test ediyoruz
MSI P35 Platinum video
Bu videomuzda MSIın p35 yongasetini kullanan anakartını inceliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar