Giriş
19 Temmuz 2008; 22:10:28
Merhaba, istanbulda Hitachi inverter nerde satılıyor?Taksitli satış yapan yer lazım.9000 veya 10000 btu olabilir.
22 Temmuz 2008; 23:05:01
3 gündür cevap gelmediğine göre demekki satılmıyor Electra ya da Fujitsu modellerine bakmanızı tavsiye ederim. Hem Hitachiler sesli çalışıyormuş. Baştaki markanın inventerli modelleri fiyatça da makul düzeyde.
23 Temmuz 2008; 0:00:55
Teşekkürler ama gerek kalmadı artık.Panasonic inverter alıyorum yarın.Sıkı bir pazarlık sonucu anlaştık.Klima takılınca degerlendirme yapacagım.
23 Temmuz 2008; 19:38:06
Panatek servisi geldi bugün ekstra ücret talep edince bende Panasonicten vazgeçtim.Eger istanbulda Hitachi bayisi varsa bana bildirin lütfen.Aslında birde Toshiba TOSHIBA RAS10-SKVR modeli var 1700 ytl ye,alınabilir herhalde degilmi?
25 Temmuz 2008; 15:20:04
İzmir'de bulmak kolay halbuki 3 tane hitachi var evde,bir numara cihazlar
25 Temmuz 2008; 16:55:21
izmirde olabilir ama istanbul ben bulamadım.Hitachinin satış stratejisini anlamadım.Vizyonu geniş bir firma degil veya distribütörü berbat.Neyse aldık artık Toshiba daisekei klimamızı.
26 Temmuz 2008; 20:47:06
hitachi
_____________________________ Benden eğerimi isteyiniz vereyim, atımı isteyiniz vereyim. Fakat vatanımdan hiç kimse bir karış toprak istemesin veremem. Mete Han
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil