Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
amd 4400 sıcaklık sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Cpu >> amd 4400 sıcaklık sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pro13lem

19 Temmuz 2008; 21:25:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar amd 4400 cpu kullanıyorum su andakı ıslemcı sıcaklıgıhını goruyorsunuz oyunlardan atıyor daha oncede carpan sorunum vardı ve anakartım deyıstırdım

termal macunu yenıledım fanı temızledım onde _1_ arkada 2 olmak uzere 3 fan bulunmakta kasam asus ta 250 sıstemım ad 4400 2 gb kıngston 1x2 segata 250ve 500 gb hard dısk hd 2600 xt saphıre ekran kartı GIGABYTE GA-MA69VM-S2 BU SORUNU NASIL ASABILIRIM tavsıyelerınızı beklıyorum bu sıcaklık normalmı yoksa bu sıcaklıklar su anda 2 tane 4gb dosyayı winar ıle sıkıstırıken cektım

amd x2 6000 msi k9n nforce 570 667 mhz dual kingston msi 6600gt samsung x2 250 gb
asus ta 250 350 wat samsung 226bw
dellino

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 21:43:03 

O değer doğrudeğildir. İşlemcinin 85 dereceden sonra kendini kapatması lazım. Tabi biostan ayarları değiştirmediysen.
Kasanın kapağını aç ve elinle işlemci fanının sıcaklığını kontrolet. Eğer elini yakacakkadar sıcak değilse everest yanlış görüyordur.

İşlemcinin voltajı da uçuk görünüyor 1.9
Ram de keza aynı 2,9 everestin sürümünü güncelle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellino -- 19 Temmuz 2008; 21:43:58 >

AMD K6-2 350 mhz-ViaK6 Mother-Trident8400 4Mb Vga-028+128 ram-Sis16 bit ses-40xCd room-Fly98 Tv-
15 inch monitör 4 wat hoperlör Since 1999
isk0rpit

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 0:45:49 

Teşekkürler bu kuzenimin pc inde yaklaşık 2 ay önce başlayan bir sorun cpu ve eski msi anakart servise gitti 30 gün sonra sağlam diye geri gönderdiler ikisinide daha sonra ikisinide farklı ankartta ve anakartı farklı işlemcide denedik sorun yoktu bizde yeni gigabyte anakart aldık şimdi yaklaşık 10 dakika oyundan sonra pc kapanıyor hemen açıp biostan sıcaklığa bakıyoruz sıcaklığı 88 gösteriyor masa üstüne gelip bekleyince 50 e ya kadar düşüyor gayet güzel bir şeklilde termal macun sürdük 2 kere hala devam ediyor eski anakarrtaki sorun işlemci kendi kendine çarpanları düşürüyordu şimdide voltaj fazla diyorsun biz hiç ellemedik ayarlarını sanırım bu işlemcide fabrika cıkışı bir sorun var.

http://www.gomplayer.org/
Gom Player en iyi divx oynatıcı ücretsiz reklamsız cracksiz sürekli kendi yenileyen tükçe arayüzü olan en iyi altyazı gösteren klite kodec paketi ile her formatı açan süper bir program gom player ile divx izlemin keyfine varın...
aQua~MaDooR`

20 Temmuz 2008; 0:52:28 

Sorun everestte. Bir kez bendede oldu aynısı. Yeni sürümü yükledim sorun düzeldi

Ingram Mac10...

ISTCS ' aQua~MaDooR`

Hertürlü Maç, Vs Teklifleri için Lütfen Pm Atınız.
pro13lem

20 Temmuz 2008; 22:37:59 

EVET arkadasım zaten pc kendını kapatıyor bu noktayı atlamısım

amd x2 6000 msi k9n nforce 570 667 mhz dual kingston msi 6600gt samsung x2 250 gb
asus ta 250 350 wat samsung 226bw
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Cpu >> amd 4400 sıcaklık sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Wireless DisplayLink
Kablosuz monitör bağlantı teknolojisi
Spore
Bu hayatta bir spore hücresi olmakta varmış.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar