Onceki Asus K8N anakartım arızalandığı için başlıkta yazdıgım onboard ekran kartlı anakarta bileşenlerimi taktım, bilgisayarı çalıştırdım fakat onboard ekran kartı üzerinden görüntü alamadım, -no signal input- Pci-E ekran kartım olmadığı için onboard çalıştırmam gerekiyor. Sorun nedir acaba, yada anakart üzerinden bi işlem yapmam gerekiyor mu ?
Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 19 Temmuz 2008; 22:31:23 >
Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır, önüne sonsuz engeller koyacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın. Kendini büyük değil, küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul ederek, hiç kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana büyüksün derlerse, bunu söyleyenlere gülüp geçeceksin. M.K. Atatürk
Tabi görüntü alamıyorsanız bunu yapamazsınız pci ekran kartı olmadan. Anakart pilini çıkarıp bir süre (5-10 dk.) bekledikten sonra yeniden takın ve öyle deneyin.
Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır, önüne sonsuz engeller koyacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın. Kendini büyük değil, küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul ederek, hiç kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana büyüksün derlerse, bunu söyleyenlere gülüp geçeceksin. M.K. Atatürk
Tabi görüntü alamıyorsanız bunu yapamazsınız pci ekran kartı olmadan. Anakart pilini çıkarıp bir süre (5-10 dk.) bekledikten sonra yeniden takın ve öyle deneyin.
evet bu yöntemi denemekten başka şansınız yok eğer diğer bileşenlerde sorun yok ise
|AMD Phenom x3 8450 | anakart şimdilik yok :) | Crucial Ballistix Tracer Led 2x1gb 800mHz | Samsung 19" 932B Plus | | Palit 7600GS Sonic(500-1600) | FEEL HURRICANE I | THERMALTAKE 480W | Philips Mms460 5+1 | Creative Audigy ES@Audigy 4 pro |