Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
(ACİL)Biostar NF61S Micro 754 O.B. Vga Sorun!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> (ACİL)Biostar NF61S Micro 754 O.B. Vga Sorun!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
juveline

19 Temmuz 2008; 21:22:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Slmlar,

Onceki Asus K8N anakartım arızalandığı için başlıkta yazdıgım onboard ekran kartlı anakarta bileşenlerimi taktım, bilgisayarı çalıştırdım fakat onboard ekran kartı üzerinden görüntü alamadım, -no signal input- Pci-E ekran kartım olmadığı için onboard çalıştırmam gerekiyor. Sorun nedir acaba, yada anakart üzerinden bi işlem yapmam gerekiyor mu ?

Saygılar

Beklentilerin Küçük Olsun Ki, Gerçeklerin Büyük Olsun.

gezmen

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 22:27:09 

Bios'a girip, "Init display first" gibi birşey yazan yeri "onboard vga" olarak ayarlamayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 19 Temmuz 2008; 22:31:23 >

Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın.
Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin.
Herkes sana karşı çıkacaktır, önüne sonsuz engeller koyacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın.
Kendini büyük değil, küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul ederek, hiç kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın.
Bundan sonra da sana büyüksün derlerse, bunu söyleyenlere gülüp geçeceksin. M.K. Atatürk
juveline

19 Temmuz 2008; 22:29:15 

Pardon arkadaşım yanlış anladın galiba, monitor de hiç görüntü yok ki bios u göreyim

Beklentilerin Küçük Olsun Ki, Gerçeklerin Büyük Olsun.

gezmen

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 22:32:09 

Tabi görüntü alamıyorsanız bunu yapamazsınız pci ekran kartı olmadan. Anakart pilini çıkarıp bir süre (5-10 dk.) bekledikten sonra yeniden takın ve öyle deneyin.

Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın.
Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin.
Herkes sana karşı çıkacaktır, önüne sonsuz engeller koyacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın.
Kendini büyük değil, küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul ederek, hiç kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın.
Bundan sonra da sana büyüksün derlerse, bunu söyleyenlere gülüp geçeceksin. M.K. Atatürk
FaTeeH

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 2:15:24 

quote:

Orjinalden alıntı: gezmen

Tabi görüntü alamıyorsanız bunu yapamazsınız pci ekran kartı olmadan. Anakart pilini çıkarıp bir süre (5-10 dk.) bekledikten sonra yeniden takın ve öyle deneyin.

evet bu yöntemi denemekten başka şansınız yok eğer diğer bileşenlerde sorun yok ise

|AMD Phenom x3 8450 | anakart şimdilik yok :) | Crucial Ballistix Tracer Led 2x1gb 800mHz | Samsung 19" 932B Plus |
| Palit 7600GS Sonic(500-1600) | FEEL HURRICANE I | THERMALTAKE 480W | Philips Mms460 5+1 | Creative Audigy ES@Audigy 4 pro |
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> (ACİL)Biostar NF61S Micro 754 O.B. Vga Sorun!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point of View 8600GTS
Orta sınıfta kullanıcıların merakla bekledikleri DX10 destekli 8600 ailesi
Sapphire HD3850 AGP 8X
AGP kullanıcıları için yeni upgrade seçeneği Sapphireden HD3850 AGP 8x ekran kartı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar