Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Garip bir hdd virüsü

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> Garip bir hdd virüsü Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
karasuvari

19 Temmuz 2008; 20:37:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkdaşlar internet cafemdeki tüm bilgisayarlarin hddlerin isimleri garip alfabeyle yazili görünüyor en garibi ise C: dişinda diger bölümlerin içerigini göremiyorum ama adres satirindan kisa yollarin adini yazip o klasörü açabiliyorum nedir bu virüsmüdür birde bütün bilgisayarlarda deepfrezz var ne iş anlamadim?
Draconic

19 Temmuz 2008; 21:53:04 

deepfreeze delen virusler var.hayırlı olsun,sanırım sizinde bir(!) tane bu tip virusunuz oldu...kafede flash bellek kullanımını yasaklayın

mami23®

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 21:53:32 

bütün disklere hardformat at tek tek başltan sistemleri kur ve difriz yerine go-back 2 kur

WinteR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 22:29:28 

Autorun virusu, deepfreeze aktif değilken flashdisk filan takıldıysa kapmıstır. C: veya D: de autorun.inf varmı bir bak, belki gizli dosya özeliğini de açmış ve kilitlemiştir, bu yüzden görünmeyebilir, genede bak bakalım. kötü virüsdür.

D.H Juventus Fan Club
karasuvari

20 Temmuz 2008; 11:03:11 

teşekkürler arkdaşlar ama bu bildik flaşdisklerden bulaşan autorun virüsü degil yani sürücüyü cift tiklama ile açabiliyorum sadece adi garip bir alfabe ile yazili ve d: boş görünüyor. Gizli dosya özelliginide kontrol ettim oda degil malesef
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> Garip bir hdd virüsü Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Tümleşik Ses Kartları Video
6 Farklı anakart üzerinde yer alan ses kartı ve 1 adet PCI ses kartının performans karşılaştırması bu videoda
Sapphire HD 3850 ve HD 3870
ATIın merakla beklenen R670 GPUsu mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir