< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Method Man -- 19 Temmuz 2008; 20:32:17 >
Uzaksın artık bana. Tuzaksın belki de... Bense bir yenilginin başkahramanı olabildim sadece... Şimdi yanıyor içim, seni özlüyorum için için... Niçin diyorum kendime; niçin, niçin dediğimi bilemiyorum... Sensizliği dinliyorum. Sen yankılanıyorsun yüreğimde. Gözlerim göremiyor seni, tenim tenine hasret, sense uzaksın artık belki de tuzaktın...
Herhangi birinin hangisi olduğumun ne önemi var ki? Düçar olmuşum kime ne? Sensizliğe düşerken acılarım yalnızlığımın can dostu olmuş. Düş sendin düşense ben...
Sezon 4 Resmi olarak başlama tarihi : 07/08/2008 MuKorea version : 3.00A
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Method Man -- 19 Temmuz 2008; 20:29:51 >
Uzaksın artık bana. Tuzaksın belki de... Bense bir yenilginin başkahramanı olabildim sadece... Şimdi yanıyor içim, seni özlüyorum için için... Niçin diyorum kendime; niçin, niçin dediğimi bilemiyorum... Sensizliği dinliyorum. Sen yankılanıyorsun yüreğimde. Gözlerim göremiyor seni, tenim tenine hasret, sense uzaksın artık belki de tuzaktın...
Herhangi birinin hangisi olduğumun ne önemi var ki? Düçar olmuşum kime ne? Sensizliğe düşerken acılarım yalnızlığımın can dostu olmuş. Düş sendin düşense ben...
wuhaa...daha yeni yeni alısmısken..yeni wersiyon..ouft bk ya neden yeni skill koymuyorlar ya
Sen Giderken Gözlerimin Dolduğunu Gördünmü..Yüregimin Paramparça Oldugunu Gördünmü..Sen Giderken Çiçeklerin Solduğunu Gördünmü..Ellerimin Saçlarımı Yoldugunu Gördünmü..Sen Giderken Baharmıydı Nergiste Çiçek Varmıydı..İki Nefes Alıp Vermek Yaşamak Bukarmıydı.
0ne G0D 0ne L0VE
Anlatamda Dinle Bari Sevdiğim Yabani.Gönüldü Kondu Ne Yapam ki.Sonra Yol Aldı Kendi Gitti.Gitme Geriye Dön Unutma Adımı.Sana Karım Demiştim,Gitme Yakma Canımı,Gitme Alma Yarımı
Savaşan, kaybedebilir. Savaşmayan, çoktan kaybetmiştir. Vur, korkak herif, sonuçta sadece bir adam öldüreceksin. Ölmeden önce, katiline Dünya böylesine güzel olurmuydu yine,diplomasını çerçeveleyip para kazanma derdine düşseydi Dr.CHE,yüreğini dağlara asmak yerine..
ARKAMDAN KONUŞAN Ö....N YESİN.SİZE ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN.