Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Ikinci el Iphone alirken...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> Ikinci el Iphone alirken... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yyayman

19 Temmuz 2008; 17:45:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Son zamanlarda ikinci el iphone satislari baya hareketlendi, alici ve satici bol miktarda var. Bende bu alicilardan biriyim ve almadan once bayagi bi arastirma yaptim. Hem bana hemde diger arkadaslara yardimci olsun diye ufak bi rehber olusturalim istiyorum.

*Herseyden once bence internetten alinmamali kesinlikle. Saticiyla yuzyuze bulusup elden halletmek en guzeli, internetten irtibati saglamak lazim o baska...

*Telefonun arkasindaki imei ile, telefonun kayitli oldugu imei'nin birbiriyle ortusup ortusmedigi kontrol edilmeli.

*Internetten okuduklarima gore yanlis islem uygulanmis telefonlari WI-FI'i calismiyor, bulusurken mumkunse wifi'yli bi yerde bulusup o da kontrol edilmeli.

*Arka kapak degistirilerek, telefonun hafizasi oldugundan daha yuksekmis gibi gosteriliyor, aman 4gb'lik telefonu 16gb'lik diye almayalim.

*Fiyat onemli bi unsur tabi... 4gb 500-600, 8gb 600-700, 16gb 700-800 civarinda satiliyor. Dha fazla fiyat talep edenler zaten satilmiyor, ama ucuzlara dikkat etmekte fayda var!

*Telefonu mumkunse turkcell haricinde avea ve vodafon gibi diger hatlarlada denemek lazim.

Benim aklima simdilik bu kadari geldi, sizde lutfen dikkat edilmesi gereken diger unsurlari yazin.

MuttFTS.

19 Temmuz 2008; 18:49:05 

Ekranın heryeri denenmeli, hoparlör denenmeli, arama yapılıp karşı taraf ile görüşülüp sesin gidip gelmesi kontrol edilmeli, müzik dinlenmeli (kulaklıktan)

İnternetten konuşulduğunda da, mutlaka IMEI numarası kontrol edilmeli netten.. Ciddi alıcıysanız, karşıdakine güveni verirseniz zaten IMEI numarasını size veriyor.. Olmazsa buluştuğunuzda internet cafeden kontrol edersiniz..

Mümkünse ilk elden, Amerika'dan kendisi tarafından getirilmiş ve pasaporta kaydedilmiş telefonlar bulmakta fayda var..

Ben bu şekilde telefon buldum. Aldığım arkadaş da sağolsun çok iyi bir insandı, hiçbir problem yaşamadım.. (Forumumuzun 2. el kısmından aldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuttFTS. -- 19 Temmuz 2008; 18:49:54 >

Eski nick: hasanyuceer
iPhone 8GB v2.1 + Etymotic ER6i + V-Moda Vibe
tas7035

19 Temmuz 2008; 21:51:32 

16gb ve temiz ve pasaporta kayıtlı yani içi ve dışı bir,klon imei olmayan iphone nereden 700'e buldun? mümkün değil, o fiyata 8gb ancak alırsın, en az 800'e o da hakikaten az, ben de çok aradım yok yok, 900-1000 arası istiyorlar kadıköyde...

yyayman

19 Temmuz 2008; 23:38:24 

ufak bi arastirmayla ben buldum, sende bulursun... Buraya yazmiyorum ama pm olarak link gonderdim sana.

Yukarda yazdigim bilgiler 2. el iphone alicak arkadaslari bilgilendirmek amacli, lutfen yanlis yonlendirip yaniltmayalim insanlari.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> Ikinci el Iphone alirken... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Frontlines: Fuel of War PC
Battlefield 2yi sevmiş miydiniz? Bir de Frontlinesı deneyin!
Zotac 8600GT Zone video
Zotacın sessiz ve serisi Zone ailesinden 8600GT mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir