Arkadaşlar e8400 işlemcili bir pc kurucam yakında. Anakart oalrak p35 düşünüyodum ama fazla fark yok p45 alıcam. p45 te karar kıldım. Ama modellerinde karar kılamadım.
Anakarta fazlada yatırım yapmak istemiyorum. Anakarta ödiyecegim maksimum 220ytl fln olabilir. Oda farka çok değerse.(Asus p5q pro olabilir kararsızım) O yüzden şu sıralar aklımda msi p45 neo-f var.
OC deneyimim yok ama yeni pc ile ögrenmeyi düşünüyorum. Bu anakart ile çok olmasada oc yapılabilirmi sizce.
sitede FSB: 800/1066/1333/1600* (OC) MHz yazıyor.
1600 fsb ye çekebilirsem e8400 işlemcim 400 x 9 = 3600 Mhz hızındamı çalışmış olacak. Sitede öyle yazdıgına göre bu degere sıkıntısız ulaşabilirim değilmi. Egere öyleyse bana bu kadar oc yeter diye düşünüyorum. O zaman bu anakart benim için ideal mi?
MSI uzak durun ( eşeğe ne takarsan tak yine eşşek hızında gidersin )
ne iyi cevap bence budur.stabilitesinden com memnunum ama o kartlar cayır cayır yanıyor...ben aopen impression gibi saglam sogutmalı bir kasa ile msı k9n serisinden bir kart kullanıyorum.kart emsal markalara gore yuksek ısıda calısıyor.bu en buyuk handikapları... ikincisi ise,msi ile o/c yi unut.ben su an islemcime voltaj veremiyorum... bence gigabyte bakmalısın...ya da asus!
Aynı marka modelden bende var. P45'ler içinde en uygun fiyatlısı diyebilirim.
Eğer bütçeyi biraz daha artırabilirsen bir üst modeli olan Platinium'u alabilirsin. Henüz OC denemesi yapmadım ama anakartın kutusunda kart üzerinde OC Jumper'ı olduğu yazıyor.
Bir sorun olursa pm'den sorabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamondmonster -- 2 Ağustos 2008; 0:25:10 >