WD, Seagate, Maxtor gibi markaların çok daha güzel ürünleri bu aralar kampanyalarla beraber çok uygun fiyatlara satılıyor, forumda araştırma yaparsanız biraz bulacağınıza eminim.
Ne yalan söyleyeyim, ben bu ürüne para vermenizden yana değilim. Ürünü daha önce kullanmadım, görmedim, incelemesini okumadım. WD kullanıyorum tek tecrübem kendi kullandığım ürünle ilgili, o yüzden bir şey bildiğimden söylemiyorum.
Seageteye baktım hepsiburadadan fiyatları gayet gzel ama resim yok netten alıcam siz bana tam olarak önerirseniz isim verirseniz daha iyi olur kesinlikle alıcam.Onun için güzel birşey fiyatı tuzlu olmucak kullanışlı bir ürün almak istiyorum.Codegen bu ürün dayanmazmı yani .. tam olarak alabileceğim bir güvenli alışveriş sitesinden link vereblrseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einLadunG -- 21 Temmuz 2008; 1:20:42 >
arkadaşım; site adresi verince nedense arkadaşlar reklam amaçlı verdiğimizi düşünüyorlar.burası bilgi paylaşım ve önerilerde bulunma forumu değilmi?site adresi verince illaki alın demiyoruz ki!sadece tavsiyede bulunuyoruz.neyse siz önyargılı düşünmüyorsunuz sadece yardım,fikir istiyorsunuz benim size vereceğim linkte istediğiniz gibi bir ürün bulabilirsiniz.http://www.mymarka.com ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şeker_kız -- 21 Temmuz 2008; 12:09:31 >
Hocam tam 1 yıldır bu ürünü kullanıyorum.Hatta şuanda laptopıma takılı durumdadır. En ufak birsorun yaşamadım.Arasıra sarsıntıtılar bile geçirdi düştü herşeye rağmen beni hiçbir zaman yarı yolda bırakmadı. Ki tam bir yıldır fuul olarak read write delete vs çok aktif kullanıldı.Hatta kimi sanal makinelerimi gerektiğinde bu diskten okudum.Kısacası bu ürün bana çok güven veriyor.Müşterilerime hep bununla gidiyorum.WD den çok daha ince ve basitte olsa bir kılıfı var çizilmeleri önlüyor.2 uçlu usb kablosu mevcut.WD denin aynı sınıf ürünü biraz parlak çok daha çabuk çiziliyor.
Şiddetle bu ürünü öneriyorum.Kendi sınıfında (160) çok performanslı ve güvenli.Bende bu aralar 1 TB almayı düşünüyorum.
Syg, Svg.
quote:
Orjinalden alıntı: einLadunG
Selamun aleyküm arkadaşlar bu ürünü alıcam güzel bir ürün sizin görüşleriniz nelerdir 2 yıl garantisi var.. İşte Alacağım Ürün;
C#- SQL Server 2005 - VS 2005 ile Web Yazılımı,Windows Yazılımı Geliştirilir.Kurum ve Kuruluşlara 24 Saat Sistem ve Network Desteği Verilir.Birey, Kurum ve Kuruluşlara Photoshop ile Kimlik çalışması yapılır. Active Directory,Exchange Server,ISA Server,Sql Server, C#,Photoshop,Dreamweaver Özel Ders verilir.