Baktım ikiside aynı hicbir fark yok! Ekstra bisey gelmiyo yanında... Bi tek Fiyat farkı var... zaten Firebal ile Nova arasında aynı ürünlerde cok fiyat farkı oluyo nedense!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chorme86 -- 19 Temmuz 2008; 20:18:13 >
urunlerın aynı oldugunu bılıyordum ancak o fıyat farkı cok ılgıcn geldı sanırım denıldıgı gıbı stok durumu nedenıyle ancak o fıyat 1 aydır oyle dikat cekmek ıstedım fıreball reklamları cok yapıldıgı ıcın
hâlâ hazırda bu forumda bu kadar takılıp da distribütör nedir, bayii nedir , kampanya nedir kavramları üzerinde durmuyorsunuz.. yani fireball bu kadar aptal ya, kendi ithal ettiği ürünleri herkese ucuza dağıtıp kendine sövdürmekten hoşlanıyor.. adamların amacı insanları kazıklamak olsa bayiilerine mal verip bir de bayiilerini linkle "gidin buradan alın" diye lanse eder mi? sonuç da örnek verdiğiniz yer Nova, kimbilir kaç tane çekiyor ya da dikkat edilirse bazı ürünlerde iyi fiyat koyuyor ama % 90 ürün gamı novada zaten yok .. belki stok temizliyordur belki stoğun hepsini alıyordur.. olaylara bu açıdan bakmanız gerekiyor..
Fire BALLI kazık arasında hiçbir fark yok firmalar çuğalınca fireballın kazıkları ortaya çıkıyor
diğer parçalarada bakın nekadar kazık olduğunu görürsünüz
Her fırsatta Firebal için ağzına ne gelirse söylüyorsun. Zorla mı satmıyor adamlar? Sen daha ucuza ver ama satış sonrası aynı ilgiyi alakayı verebilir misin orası muallak.
hâlâ hazırda bu forumda bu kadar takılıp da distribütör nedir, bayii nedir , kampanya nedir kavramları üzerinde durmuyorsunuz.. yani fireball bu kadar aptal ya, kendi ithal ettiği ürünleri herkese ucuza dağıtıp kendine sövdürmekten hoşlanıyor.. adamların amacı insanları kazıklamak olsa bayiilerine mal verip bir de bayiilerini linkle "gidin buradan alın" diye lanse eder mi? sonuç da örnek verdiğiniz yer Nova, kimbilir kaç tane çekiyor ya da dikkat edilirse bazı ürünlerde iyi fiyat koyuyor ama % 90 ürün gamı novada zaten yok .. belki stok temizliyordur belki stoğun hepsini alıyordur.. olaylara bu açıdan bakmanız gerekiyor..
pardon o 100 ytl fiyat farkını boylemı acıklıyorsun_?
bak 2 gun once stogu bıtırıp yenı partı mal geldı novaya ee noldu senın o kavramlarına! uzerınde duralım dedıgın gıbı.. ayrıca benı nova taraftarı gostermekten vazgec dunku baslıkta novayıda yerdık- magazam yoksa tuketıcı tarafında olgumu anlamalısın artık.warsa forumun gelenegı reklam yaparım ondan soyledım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 23 Temmuz 2008; 13:41:57 >