sanyo hd1a, hem küçük ve hafif hem sd karta hd ve stereo kayıt yapıyor, hem de çok kaliteli fotoğraf çekiyor, 1 cm macro ve 10x optik zoom, video kaydı esnasında fotoğaf çekebiliyorsun, memnunum..
Eger fiyat/performans olarak sorarsan piyasanın duayeni Canon HV20 dir. Spot 1700-1800 ytl civarıdır.Manuel kullanıma izin vermesi ve görüntü kalitesi referans olacak kadar iyidir.
çok şanslısın valla dostum ben de aynı makinadan almıştım 15 gün kadar önce.şimdi sr 11 kullanıyorum.hatta 5 tane kaset vardı yalçınlara verdim convert edip dvd baskısı için..hatta 25 lira para vericem her kasete ..haberim olsaydı sende olduğu sana verirdim onlara vereceğim parayı valla.eee 100 ytl az para değil.güle güle kullan.ben de kayıt yaptığım kasetleri ulead la convert yaparken sorun çıkıyordu bir 2 gb diyor boyuta bir 400 mb diyor çekilen görüntülerin hepsini convert edemedim anlıcan ...servis anakart arızası dedi..
quote:
Orjinalden alıntı: myanmaz
SONY HDR HC3E kullanıyorum. kaliteden çok memnunum.
Ben canon hf 100 aldım çok memnunum. Hem HDD olmadığından çok ufak, hemde renkleri çekim kalitesi beni tatmin etti. Sadece gece karanlık çekimlerde biraz kırçıllanma oluyor ama bildiğim kadarı ile bu kamera gece çekimlerde de en iyilerden biri.
Bende alıcam hocam ama kaliteli birşey olması lazım zira kısa flimler için kullanılacak (Omuz camerasıda tavsiye edebilirsiniz)
başlıkta HD kamera kullanan varmı diye açılmış.. şu an piaysada henüz HD çeken kamera malesef yok TRUE HD yani 1440x1080i, 29,97 çeken sr12-sr11-hg10-hg20-hg30 mevcut.. filmin üzerine sağ tuşla tıkılayınca properties inde STREAM diyebir döküm çıkar orda çektiği formatın detayı mevcut.. pansonic in ise 1920x1080, 23,97 sanki full hd gibi çeker ama değil.. yanındaki rakam 29.97 fps olmalı.. yakında çıkcak olanalr çekecek.. hf11 stream dosyası şu şekilde 1920x1080i, 29.97 fps hg20+hg21 inki ise şu şekilde 1920x1080i, 29,97 fps yani stream dosyası tam oalrak alet ne şekilde çekiyor açıkca diyecektir.. az bilgi
kısa film ve kalite diyorsanız profesyonel modeller yönelmeniz lazım. Panasonic HVX200 P2 HD bir araştırın derim. Tüm dünyada kendini ispatlamış bir kameradır.