Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Toshiba A200 23U Kasa Siyahlaşıor:S

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Toshiba A200 23U Kasa Siyahlaşıor:S Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
FaTaL1Ty_Salih

19 Temmuz 2008; 16:20:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Toshiba A200 23U laptopda çıkartmaların olduğu bölgede (Intel Centrino,Windows Vista 2-3 şey daha var) uzaktan bakınca farkedilen aşırı bir kararma söz konusu yani laptopa uzaktan bakınca çok kötü gözüküor] var ama yakından bakınca çok çok fazla belli deil acaba kasa boyasınımı atıor yoksa kirden mi acaba bu siyahlaşma nolur temizlemeye çalıştım geçmedi fazla yardım edin arkadaşlar bide notebook u neyle temizleyeyim eğer boyası falan atıorsa garanti kapsamına girermi

toshıba_

19 Temmuz 2008; 18:05:32 

temizliyim derkenn sen kimyasal madde kullanmaa o kararta bilir ayrıcaa a 200 serisinini boyasıı gayet iyidii sana mıı böyle olmuşş birazz düşündürücüüüü geçmiş olsunn laptopp temizleme ürünleri varr yadaa cilamı ne görmüştümm bimeks yada tekno sadaa herhaldee oraya baqq bide onlar la sill lapyobunu sakın nemli bezle silmee ayrıcaa kurumadan kapağını kapatıpp cantaya koymaa ( bu kullanıpp kapattıktan sonrada geçerlii soğumdan koymaa ) rütübetli yerde tutumuş ola bilirsinn yadaa aşırı kullanımdaa boya atıyo olabilirr benimde hafaif kararma var ama işlemcini hava çıkış yeirndee teller sip siyah olduu bide onun uzerindeki gri bölgee ama sildim çıktı

desktop :coller kasa intel (c2d) 3.00 ghz zotac slı power anakart kingston 2x2 4 gb ram ddr3 n-vıda gts 812 mb ddr3 ekran kartı 1 tb hardissk vestel lcd191 ekran v.s ()()notebook :tohıba a200 1cr notebokk /intel pentium duo dan/ intel centirinlino core v2 2.2 yapıldı/ 2 gb ram /intel 362 mb ekran kartı 2 gb ramle /aver media tv kartı vs//// toshıba 42c 3000 lcd tv lg sinema sisitemi
FaTaL1Ty_Salih

19 Temmuz 2008; 20:01:57 

quote:

Orjinalden alıntı: toshıba_

temizliyim derkenn sen kimyasal madde kullanmaa o kararta bilir ayrıcaa a 200 serisinini boyasıı gayet iyidii sana mıı böyle olmuşş birazz düşündürücüüüü geçmiş olsunn laptopp temizleme ürünleri varr yadaa cilamı ne görmüştümm bimeks yada tekno sadaa herhaldee oraya baqq bide onlar la sill lapyobunu sakın nemli bezle silmee ayrıcaa kurumadan kapağını kapatıpp cantaya koymaa ( bu kullanıpp kapattıktan sonrada geçerlii soğumdan koymaa ) rütübetli yerde tutumuş ola bilirsinn yadaa aşırı kullanımdaa boya atıyo olabilirr benimde hafaif kararma var ama işlemcini hava çıkış yeirndee teller sip siyah olduu bide onun uzerindeki gri bölgee ama sildim çıktı

saol aga yorum için kolonyalı yada şu ıslak mendiller demi zararlıdır:S

netcommander

21 Temmuz 2008; 11:20:17 

su ve pamuk kullanmak yada şu temizlik için satılan toz ve iplikcik bırakmayan bezleri kullan ama bence alkol içeren şeylerle silme laptopunu

FaTaL1Ty_Salih

30 Temmuz 2008; 18:08:50 

Arkadaşlar laptopun kasası giderek kötüleşior dahada siyahlaşıor yani ne yapmam lazım nemli pamukla sildim ama geçmior çok kullanıorm en az 10 saat açık gunde neden böle oldu anlamış deilim ya kasa çok kotu gosokuor vatan bilgisayardan almıştım garanti kapmasımına girermi durduk yere böle oldu alkol falan kullanmadım silerken.garanti kapmasındamı ürünü değişirlermi çok zor durumdayım arkadaşlar yardım edin lütfen

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

FaTaL1Ty_Salih

30 Temmuz 2008; 18:39:56 

Arkadaşlar nolur bir hal çare söleyin değiştirirlermi ürünü ya ne yapacam garanti dışı ise çok berbat gösüküor stickerlar biraz daha aşağıda olsa yada kenarlarda olsa kapatır dicemde ellerimi kattığım yerlerde oluor çok terden galiba havalar çok sıcak ne yapacam arkadaşlar sticker bulsam acaba garanti dışı oluursa tek yöntem elimi kattığım yerlere sticker yapıştırmak ama öle sticker nerden bulacam arkadaş nolur yardım edin

visceroid

Sisteme Gözat

30 Temmuz 2008; 18:43:45 

Büyük ihtimalle garantı dışı olacak bir kere onu söyleyeyim...

:..LG KC910 Renoir..:

|| 8mpx - Xenon Flash || VGA @30 FPS - QVGA @120 FPS DivX Video Recording || 240x400 - 3.0" - TouchScreen LCD ||
|| Wireless LAN - GPS Navigation || Java || DivX - XviD Player || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !
FaTaL1Ty_Salih

30 Temmuz 2008; 18:44:28 

quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Büyük ihtimalle garantı dışı olacak bir kere onu söyleyeyim...

dostum neden böle oldu peki nasıl halledebilirz ya

visceroid

Sisteme Gözat

30 Temmuz 2008; 18:47:48 

Sticker görüntüye çözüm olur garanti dışı da kalmaz cihaz..

|| 8mpx - Xenon Flash || VGA @30 FPS - QVGA @120 FPS DivX Video Recording || 240x400 - 3.0" - TouchScreen LCD ||
|| Wireless LAN - GPS Navigation || Java || DivX - XviD Player || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !
FaTaL1Ty_Salih

30 Temmuz 2008; 18:50:00 

quote:

Sticker görüntüye çözüm olur garanti dışı da kalmaz cihaz..

dostum notebook u falan değiştiremezmiyiz yada başka bir çözüm temizleme falan laptop cilası vs. bide öle sticker nerden bulacam =(

visceroid

Sisteme Gözat

30 Temmuz 2008; 18:56:36 

Değiştirmezler kullanıcı hatası çünkü...

Laptop cilası filan pek kullanmadım kullanıp da sonuç alan görmedim...

FaTaL1Ty_Salih

30 Temmuz 2008; 18:58:26 

quote:

Değiştirmezler kullanıcı hatası çünkü...

Laptop cilası filan pek kullanmadım kullanıp da sonuç alan görmedim...

Sticker bulmak farz oldu o zaman ama nerden bulacam öle laptopa uyacak sticker

MiC_CheCK

30 Temmuz 2008; 19:00:22 

Enteresan bir durum. O bölgeyeyle kolunuz fazla temaz ediyor desem, boya felan atar ama anormal bir kararma olmaz. En iyisi servise telefon açın ve durumu anlatın. Belki onlar bir şey diyebilirler.

kartalaraz

30 Temmuz 2008; 19:02:00 

FaTaL1Ty_Salih
cif krem beyaz evde kulanıyoruz ya...

ama yinede şunu söyleyeyim kulak çöpüne bir damla damlat hafif ovala sonra temiz bezle sil artıkları al.......denemesini yap... işe yarayacağını umut ediyorum.. elektronik bölgeye ulaşmasın dikkat et..(klavye aralarına gitmesin)

not: garantisi varsa şirkete sor....belki değiştirirler...

ben bu yöntemle sigara yanığını bile yok ettim..hafif siyahlaşır ya.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 30 Temmuz 2008; 19:05:10 >

FaTaL1Ty_Salih

30 Temmuz 2008; 19:07:52