Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Biri bağlanıyor dieri bağlanmıyor:S

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Biri bağlanıyor dieri bağlanmıyor:S Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sercanozen

19 Temmuz 2008; 15:49:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ewde laptop la sorunsuz bi şekilde internete giriyorum hatta ark larda kendi bilgisayarlarıyla giriolardı...dun masaustu bilgisayarımda ewime getirdim fakat bir turlu internete baglanamadım..."Sınırlı baglantı veya bağlantı yok" yazısı yok felan cıktı(bu arada masaustunde netgear 111v2 wireless adaptor war)..sonra bir baktım ;("kablosuz ağ baglantı durumu" a) "varsayılan ağ geçidi" boş...sonra "ip"leri ağ geçidini felan kendim el ile atadım bu sefer bağlantı mükemmel felan yazdı ama o da ne yine girmedi...modemi tekrar kuriim dedm(masaustunden) explorer acmadı:S mecbur laptop dan kurdum tekrar...masaustum le aynı adaptör le daha önce internete girdim ama format attıktan sonra bu hatayı almıstım ama sinyal azdı ondan sandım...neden bağlanamıyorum anlamadım..regedit ayarlarında mı bişe war anamadım???

lekems

22 Ağustos 2008; 20:15:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

mrh sercan kardeş..
ilk olarak kesin masaüstü pc sinde sorun var:S
kablosuz baglandıgında windows tan mı geçıorsun yoksa netgear smart wizard menusunu mu kullanıorsun..
kablosuz ağ özelliklerine bak..orada favoriler vardır..ordaki tüm favorileri temizle tekrar bağlanmaya çalış..

kemsss
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Biri bağlanıyor dieri bağlanmıyor:S Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte 2600XT Silentpipe
Gigabyte fansız 2600XT
Soul Calibur 4 video inceleme
Soul Calibur son oyunu ile dövüş arenasında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç