ewde laptop la sorunsuz bi şekilde internete giriyorum hatta ark larda kendi bilgisayarlarıyla giriolardı...dun masaustu bilgisayarımda ewime getirdim fakat bir turlu internete baglanamadım..."Sınırlı baglantı veya bağlantı yok" yazısı yok felan cıktı(bu arada masaustunde netgear 111v2 wireless adaptor war)..sonra bir baktım ;("kablosuz ağ baglantı durumu" a) "varsayılan ağ geçidi" boş...sonra "ip"leri ağ geçidini felan kendim el ile atadım bu sefer bağlantı mükemmel felan yazdı ama o da ne yine girmedi...modemi tekrar kuriim dedm(masaustunden) explorer acmadı:S mecbur laptop dan kurdum tekrar...masaustum le aynı adaptör le daha önce internete girdim ama format attıktan sonra bu hatayı almıstım ama sinyal azdı ondan sandım...neden bağlanamıyorum anlamadım..regedit ayarlarında mı bişe war anamadım???
mrh sercan kardeş.. ilk olarak kesin masaüstü pc sinde sorun var:S kablosuz baglandıgında windows tan mı geçıorsun yoksa netgear smart wizard menusunu mu kullanıorsun.. kablosuz ağ özelliklerine bak..orada favoriler vardır..ordaki tüm favorileri temizle tekrar bağlanmaya çalış..