Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ne arama yapabiliyorum ne sms atabiliyorum ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> ne arama yapabiliyorum ne sms atabiliyorum ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Yazılımcı Online

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 15:10:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Vallaha bıktım bu aveadan ya. Uygun diye kullanıyorum ama ağzımada ediyor cidden. Çekme sorununu geçtim bi internete giriyorum pat diye kontörler gidiyor 3 gün içinde azar azar artıyor kontörler

Örneğin birkere 150 kontör aldım. MSN, internet falan kullandım. Sayaçları sıfırlamıştım data sayaçlarından baktım. toplam 1MB lık veri indirmişim. 60 kb 1 kontör lduğuna göre benim 12 kontör falan gitmesi lazım hadi bilemedin 15 20 olsun. Ama bi baktım kalan kontör 70 diyor. Sonra 4 ün içinde azar azar atmaya başladı 130 'a kadar geldi kontörler. Hergün biraz arttı. Anlamadım gitti nedir bu ya. Şimdide msn e giriyorum 20 kontör var msn açıyorum çat kontör bitiyo bağlantım kopuyor. 1 saat sonra bakıyorum kontörler geri gelmiş.

Şimdide işin garibi artık ne mesaj atabiliyorum, ne mesaj alabiliyorum nede arama yapabiliyorum, aranaıyor muyum onu denemedim daha. Hattımda 24 kontör var mesaj atacam mesaj engelli diyor, arama yapacağım arama yapabilmeniz için kontör yükleyin diyor.

bunları yazdım bi çözüm olacağını bilmiyorum ama sinirimi boşalttım oh rahatladım valla Bugün gittim turkcell aldım. Aveayı artık okadar sık kullanmıyacağım 3 ayda bir yüklicem kontörü

P4 2.8 | Asrock P4i65G | WD 250GB SATAII HDD | Creative Audigy 7.1 | Nvidia FX5600 | Hp w2207h HDMI 22" | LG DVD-RW & CD-RW | Creative P5800 5.1
bungee20

19 Temmuz 2008; 15:15:03 

Numara taşınabilirliğinin gelmesine 113 gün kaldı...

Ucuz olmayabilir ama kaliteli hizmet almak istiyorsanız diğer operatörleri tercih edin.

çok geç

19 Temmuz 2008; 15:17:40 

avea ucuz olması dışında kaliteli iletişim
ve teknik konularda diğer operatörlerin hala çok gerisinde

Yazılımcı Online

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 15:34:08 

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Numara taşınabilirliğinin gelmesine 113 gün kaldı...

Ucuz olmayabilir ama kaliteli hizmet almak istiyorsanız diğer operatörleri tercih edin.

peki benim şu anki mevcut avea numaramı turkcell yapabilecem mi? Ozaman çok iyi olur gerçekten. Ya da çift telefon taşıyacağız. İki oparatöründe kendisine göre avantajları var pffff

P4 2.8 | Asrock P4i65G | WD 250GB SATAII HDD | Creative Audigy 7.1 | Nvidia FX5600 | Hp w2207h HDMI 22" | LG DVD-RW & CD-RW | Creative P5800 5.1
bungee20

19 Temmuz 2008; 16:01:30 

Numara kesinlikle değişmeyecek. 0555 ise 0555 kalacak.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> ne arama yapabiliyorum ne sms atabiliyorum ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ZEROtherm BTF95
ZEROthermin kelebek şeklindeki fansız işlemci soğutucusu
Gigabyte X38-DQ6 ve X38T DQ6
Gigabyteın intelin yeni yongaseti X38e sahip anakartları

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç