Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
HGE-100 GPS kulaklık hakkında

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> HGE-100 GPS kulaklık hakkında Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
m35

19 Temmuz 2008; 14:11:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar bu kulaklığı aldığımız zaman GPS servisine üye olmamız gerekiyormu yoksa ücretsiz kullanabiliyormuyuz s.e uyn böyle bi anlaşması varmı ve bunun fiyatı hakkında bilginiz varmı ???

W910i---YILIN TELEFONU KULLANICISI
altmis6

21 Ağustos 2008; 12:33:32 

Galiba ilk başta gps programına para ödeniyor sonrası ücretsiz.Bende tam bu aparatı araştırıyordum.Bu kulaklığı nereden bulabiliriz ve tahmini fiyat bilgisi olan varsa yazsın lütfen.

m35

21 Ağustos 2008; 17:54:10 

valla sanırım nete satılıyor ama ben dogru düzgün bi fiyat göremedim sadece açık artırma sitelerinde gördümö okadar:S

ateş_kafa

21 Ağustos 2008; 19:51:39 

her telefon desteklior mu peki?

MaSSive

21 Ağustos 2008; 20:03:45 

cihazi kullanmak icin,yani Gps i kullanmak icin herhangi bir yere uye olmana veya ucret odemene gerek yok.Ancak Gps i navigasyon programlari ile kullanmak istersen,kullanacagin navigasyon programlari ve hizmetleri ucretli oluyor.Bu programlar ikiye ayriliyor,birincisi Tomtom ,Route 66, vb kullanacagin ulkenin haritasi icinde yuklu geliyor.Bir defaya mahsus programi satin aliyorsun ve kullaniyorsun.Ikinci grupta olanlar ise sadece cuzzi miktarda serial li programi satin alip veya crack li bulup yukluyorsun.Servisten yararlanmak icin aylik veya yillik abone oluyorsun.Fakat bu tur programlarda aboneligin disinda haritalari indirmek icinde ayrica Gprs vb Edge kullanman gerekebiliyor.Bunlarda indirdigin veriye gore hesaplanip ayrica telefon faturasina ekleniyor.

Dikkate alinmasi gereken bir baska konu ise,bu vb gps cihazlari bircok java telefonda calisir ancak navigasyon programlarinin bir cogu isletim sitemi sadece java olan telefonlara yuklenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 21 Ağustos 2008; 19:06:28 >

m35

28 Ağustos 2008; 15:08:22 

quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

cihazi kullanmak icin,yani Gps i kullanmak icin herhangi bir yere uye olmana veya ucret odemene gerek yok.Ancak Gps i navigasyon programlari ile kullanmak istersen,kullanacagin navigasyon programlari ve hizmetleri ucretli oluyor.Bu programlar ikiye ayriliyor,birincisi Tomtom ,Route 66, vb kullanacagin ulkenin haritasi icinde yuklu geliyor.Bir defaya mahsus programi satin aliyorsun ve kullaniyorsun.Ikinci grupta olanlar ise sadece cuzzi miktarda serial li programi satin alip veya crack li bulup yukluyorsun.Servisten yararlanmak icin aylik veya yillik abone oluyorsun.Fakat bu tur programlarda aboneligin disinda haritalari indirmek icinde ayrica Gprs vb Edge kullanman gerekebiliyor.Bunlarda indirdigin veriye gore hesaplanip ayrica telefon faturasina ekleniyor.

Dikkate alinmasi gereken bir baska konu ise,bu vb gps cihazlari bircok java telefonda calisir ancak navigasyon programlarinin bir cogu isletim sitemi sadece java olan telefonlara yuklenmez.

öncelikle sagol
şimdi anladım kadarıyla bedava faydfalanabiliyoruz galiba yanlış anlamadım dimi??? navigasyon programı olmadan kullanılabiliyorsa çok güzel bence...

birde bi arkadas sormus her telefona uyumlumu diye hayır degil sadece belli telefonlarda çalışıyor sony ericsson.un sitesinde yazıyor uyumlu modeller oradan bakabilirsin...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> HGE-100 GPS kulaklık hakkında Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / GlobTek Standı
CeBIT 07 / GlobTek Standı ATP Flash hafıza ürünleri
Mojopac video inceleme
USB belleklerinizi kisisel bilgi üstüne donusturun

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç