zart zurt kampanya yapıp kah 100 kah 150 kah da 250 kontör yükletmeceden vazgeçip uygun fiyatlı kalıcı bi tarife oluştur.... kahtalılar gibi kah demek çok oldu biraz ama... niye sadece kontör yükletme amaçlı kampanya var? 100 kontör yükleyen müşteri de 25kontör yükleyen başka bi şey mi? kontör yükleyene de yüklemeyene de her zaman uygun fiyatlı olunmalı, geçici kampanya değil kalıcı tarife uygulamaları olmalı!!!!!!!!!!!!!!!
100 kontör yükledim. 1 ay bitmeden tekrar yüklemek zorunda kaldım ve 1 ay geçmediği için geçtiğinde faydalanılan bedava 2 saat mesaj vs olaylarından faydalanamadım...
bir fiyat tarifesinde 250 kontör yükleyenler herkesle dakikası 1 kontöre konuşuyor. kampüs içinde böyle bir şeçenek getirilebilir. diğer numaraları arıyoruz bazen dakikası 3 kontör gidiyor. nasılsa kontör yüklüyoruz. isteyen 100 yükler isteyen 250. bence 250 kontör hatta 150 olsa daha iyi olur böyle bir şeçenek olmalı. yap bunu turkcell. hadi..