Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
WİRELESS SORUNU ((YARDIM))

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> WİRELESS SORUNU ((YARDIM)) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ahmet mundar

19 Temmuz 2008; 12:42:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar bende wireless usrobotics modem asus m3a32-mvp deluxe wifi edition anakart var bunlarla bi türlü bağlantı kuramadım bütün programlarını yükledim biri hariç modemin cd sinden çıkan setup programı kurulumda cihazın ip adresine veriyor ve bu adresli cihazla bağlantı kurulamıyor diyor nerde yanlışlık yapmış olabilirim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet mundar -- 20 Temmuz 2008; 10:58:48 >

AMD Phenom X4 9500+ ASUS M3A32-MVP Deluxe Wİ-Fİ Edition 2x1 GB DDR2 800 Mhz Kingstoon Gigabyte 8800GTS 512MB 320 GB Samsung Sata 16mb Cache FEEL Hurricane HİGH POWER 560W PSU
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> WİRELESS SORUNU ((YARDIM)) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Microsoft LifeCam NX-6000
Microsoft dan dizüstü bilgisayar sahiplerine 2MP video kaydi yapabilen WEB kamerasi
AMD Puma Lansmanı : Acer
AMDnin yeni dizüstü platformu lansmanında Acer Standındayız

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir