Selam arkadaşlar HD4850 ekran kartına sahibim sevinmelimiym üzülmelimiyim bilmiorum doğrusu COD4 CRYSIS gibi oyunları full de süper çalıştıran pc
knight online team fortress2 gibi fazla sistem gereksinimi olmayan oyunları 20 framden yukarda çalıştırmıor
Team fortress2 de eski sayılmaz source grafik motoru kullanıor buna bir kaç oyunla örnek werebilrm bi bu forumun bi HD4850 kullanıcısına daha sordum oda fifa 2008 de donuor dedi yeni oyunları canawar gibi çalıştııror
bu sorunla ilgili olarak bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi acaba :S
Kart kompleks yapmış.Beni bu oyunlarla oynatma diye.
“Bilim deyince, onda hakikat diye öne sürdüğü önermelerin kesin olmasını ister; kesinlik ise en mükemmel şekliyle matematikte bulunur. O halde bilim o disiplindir ki; önermeleri matematikle ifade edilir. O zaman matematiği kullanmayan disiplinler bilimin dışında kalacaklardır.” M.Kemal Atatürk
bencede muhtemelen sürücü problemidir acaba ati bu açıgın farkındamı sorunu tek ben yaşamıorum eminim az öncede biri konu açmış 2004 yılı yapımı olan doom3 ü hd 4850 ile oynayamıorum diye
bu bahsettiğiniz oyunlar elimde yok başka oyunlar yazabilirseniz elimde de mevcutsa yardımcı olmaya çalışırım.
Bitek benmi sorun yaşamıyorum ne ilginç yahu.Nvidia fanatikleride hemen üşüşmüşler akbaba gibi.Kartın hiçbir sorunu yoktur boşuna yormayın kendinizi.Ati çok güzel çaktı bu seri ile kabul edin artık şunu.Yok Ati driver sorunluymuşta yok 8800gt olduğu için rahat oynuyomuşta.Arkadaşta belliki başka bir sorun var.Driver sorunu var ise ben neden bütün oyunları süper oynuyorum?
Geçin bu züğürt tesellilerini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_catcher -- 19 Temmuz 2008; 15:17:05 >
Intel C2D E8200 2.66 @ 3.76 (Cooling by TT Blue Orb 2) // Asus P5Q // Sapphirre HD 4850 625/2000 @ 700/2230 (Cooling by Zalman Fatal1ty) // OCZ 2*1 GB DDR2 1066Mhz @ 1120Mhz @ 5-5-5-15 // Feel Hurricane II // Tagan 2 Force 430 Watt
Demekki bu kartlarla eski oyunlar oynanmazmış eski oyunları oynamak isteğenlere fx 5200 9500 neyine yetmiyor.Bu gibi üst seviyeekran kartları alınıyorsa ekran kartının ve parasının hakkını vereni oynamak lazım.Yoksa israf olur.
ATi - nVidia vs. onları geçin de, kullandığınız işletim sistemini ve kullandığınız sürücüyü söylesenize bir.
Sistem bileşenlerini (hepsini), ekran kartını sıfır sistemle - temiz Win'le mi kullanmaya başladığınızı, yoksa temiz Win kurmadan, eski ekran kartının artıklarının temizlenmediği durumda mı kullandığınızı da belirtin.
quote:
2004 yılı yapımı olan doom3 ü hd 4850 ile oynayamıorum diye
Aynı konudan bahsediyorsak: o kişinin herhangi bir sorunu kalmadı. Sorunsuzca oynuyor, Doom 3'ü, HD 4850 ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğer -- 19 Temmuz 2008; 15:41:13 >
3870 ile team fortres 2 oynuyorum bütün detaylar acık 8x aa ve fpslerim 50 nin üstünde..muhtemelen driver sorunudur 8-6 kullanıyorum ben driver olarak baştan kurmayı deneyebilirsin