Ben nvidia fanı olsam son 3 kartım ati olmazdı oyunlarda genel performans ve akıcılık olarak nvidia kartlar daha iyi bunu göremiyorsan at gözlüğü ile bakan sensin tek dezavantajı şu anda fiyatları o da 55nm ile aşılacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ValouR -- 22 Temmuz 2008; 9:44:52 >
yav bende deli olacam crysisi 8x aa ile bi saat oynadım sorun yok ama gears of varda 20 dk sonra falan oyundan atıyo başda o/c ayarlarını degiştirdigim için ondan sandım ama oc gayet stabil 4850 ile gears of war oynayan varmı acaba?
şöyle bir baglantı kurmak isterim, imzamdaki sistemde Airbone oynarken Kaspersky aktif ken oyun kasıyor, oyunu alt+tab yarapak aşagı çekiyor kasperı kapatıyorum oyun canavar gibi full detay tık olmadan oynuyordum,
buaralar bizim işyerindeki makınalar kafayı yedi, Windows gezgininde hata var diyor .. ara ara makıne donup kalıyor nette degişik bir solucan geziyo sanırım
buaralar bizim işyerindeki makınalar kafayı yedi, Windows gezgininde hata var diyor .. ara ara makıne donup kalıyor nette degişik bir solucan geziyo sanırım
bekir2050@ Haklı olabilirsin son birkac gündür hic anlamdıgım bir sekilde pc restart atıyor sanırım nette dolasan yeni birseyler var antivirüs prog birseyler buluyo ama silemiyor restart sorununu bundan kaynaklanıyor galiba...
2 gundur yaz okulu sebebi ile forumdan uzaktım ama bu baslık artık kapanmıstır derken Metin abimiz yine forumu terorize etmis.Abicim bak,4850 ye surucu daha yeni geldi...kart surucuden 1 ay once cıktı...ben bana verdikleri surucu ile neverwinternights adlı oyunda max detay 1280*1204 de cisme yaklastıgımda 8 fps alıyordum...bugun yeni surucu ile gordum kart 60+ fps alıyor.insallah suruculeri boyle gider... ama istedigin kadar bagır cagır;atinin surucu ozurlu oldugunu herkes biliyor...atinin huyudur...ferrari yapar hacı babayı koltuga gecirir.nvidia optimizasyonda cok iyi;suruculeri oturmus;bir cok oyun firması tarafından destekleniyor.hal bu olunca ati de ezik kalıyor.ama cok sukur 48XX serisi cıktı piyasa toparlandı.ama hala geriye donuk surucu sorunları var bunuda butun forum biliyor.fanatizmden uzak,objektif bir sekilde degerlendirmede bulun lutfen. bu arada Sikayet butonunu oraya kopyalamışsın,zahmet olmus cok ugrastırmıstır.ama forumdan uzaklastırma almak sorun degil.nasılsa geri gelinebiliyor:)onun icin boyle birseye tenezul etmem:)
yav bende deli olacam crysisi 8x aa ile bi saat oynadım sorun yok ama gears of varda 20 dk sonra falan oyundan atıyo başda o/c ayarlarını degiştirdigim için ondan sandım ama oc gayet stabil 4850 ile gears of war oynayan varmı acaba?
ayrıca hocam o sıkıntı dogrudan kart ile ilgili degil.ati ekran kartlarında oyundan atmalar ve donmalar olabiliyor.
Belgelerim\My Games\Gears of War for Windows\WarGame\Config\WarEngineUserSettings.ini OnlyStreamInTextures=FALSE(true yap)
bu islemi yaparsan oyun icindeki saniyelik takılmalar en aza inecektir.ayrıca,kullandıgın oyun sorunlu onunda caresi var ama forum kanalı ile cozum bulamazsın
hala ati nvidia tartışması sürüyormu ya aticiler sadee fanatiksiniz objektif değilsinizaldınız kaltı stabil değil üstüne su için oturun pcnizin başında masum masum forumlarda dolaşın ati bu ya bi oyunu oynatır 2 sini oynatmaz yok driverı çıkmaz ufaktefek şeylerle kendinizi teselli etmeyinn
1 8800gt ye laf atcak adamın alnını karışlarım 8800gt 2006 yılında çıktı bugun 2008 yılı temmuzundayız ve bu kart hala güncel oyunları çok güzel oynuyor 4850 ile kafalaşıyor hiç bi sorun çıkartmıyorsa bu karta laf atmak yerine nvidiayı alkışlamak lazım bize buakdar güzel kart verdiği için
Korkunc yavas karısla nasıl oluyor o is? biz kendi aramızda objektif bir tartısma icindeyiz:)en azından ben ve bir kac kisi.bu tip provakatif bir soylem tarzı uygun degil.160 dolarlık kart icin kimse kimsenin alnını karıslamamalı:)kaldı ki bu ne namus meselesi ne de vatan:)sen objektiflik derken bu tarz bir uslup ile nasıl oluyorda objektiflikten bahsediyorsun anlamıyorum:)