Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
**** Hakkında Önemli

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Sony >> **** Hakkında Önemli Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
BorckaArtvin

19 Temmuz 2008; 11:05:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Türkiyenin en büyük alışveriş sitesi isminiz yazmıyorum...**** hakkında "****deki ürünler Gray ürünlerdir ve garantisini sadece **** vermektedir.Sony eurasia ürünlerini tercih etmenizi öneririz" diye bir mesaj attı bana.ben bir soru sordum neden **** bu kadar ucuz diye onlarda bana bu cevabı verdi.Şimdi GRAY ürün nedemek ve farkı ne.ayrıca **** bu konuda bizi bilgilendirebilirmi...

Yılmaztürk
|| Intel Core 2 Duo E6850 3.0 Ghz || Asus P5K-E Wifi/Ap ||
|| 4x1GB Kingston DDR 800 || Winfast 8800 GT ||
|| 200 Seagate , 250 Seagate , 400 Seagate Sata 2 || Philips 220XW 22" Lcd || Thermaltake 750 Psu ||
|| Microsoft Comfort Keyboard And Mouse || Creative Audigy DE || Asus DRW-1814BL || Asus TA230 Case ||
turank

19 Temmuz 2008; 13:31:59 

4440912 den istanbulbilişime ulaşabilir ve istediğin cevabı alabilirsin. yoksao nalrın seni bulabileceğini sanmıyorum.

bu arada bahsi gecen ve bi kısm magazalar eurasia garantili ürünleri sony nin avrupa urunleri olup ilgili distributorden almaktadırlar. yani distrubtör ürünü türkiyeye getirir, üzerine kâr koyup diğer magazalara verir. diğer magazada aynı urune kendi karını koyar ve tuketiciye sunar.

istanbulbilişim kendisi disrbutor olup getirdiği sony ürünlerini direk müşteriye ulaştırır.

Daha dün ismi onemli degil eurasia garantili laptop satan bi magazada fz31z nin fiyatına baktım ve vayy be çektim.

niçin? ürün fz31z özelliklerinin bir kısmı

2.0 ghz çift işlemci, 2gb ram 200 gb hdd ve 256 ekran kartı. fiyat yaklaşık 2500 ytl

benim nisan ayında 2192 ytl ye ist bilişimden aldıgım ve fiyatı şuan 2000 ytl civarı olan fz340 ın özellikleri ise

2.0 ghz çift işlemci, 3gb ram 250 gb hdd ve 512(max 1500 mb) ekran kartı.

burda sorulması gereken madem fiyatlar boyle teknik desteği nasıl? bi kere sony urun seni kolay kolay servise göndermiyor. gönderdiğindede zaten servisteki arkadaşların ilgisi her şeyi bitiriyor.

febastan

19 Temmuz 2008; 13:44:45 

**** olmasa biz bu özelliklerde vaioyu bu paraya alamazdık vaiodaş..sezarın hakkı sezara.tercih meselesi.
garanti meselesi mideni bulandırır 500 lira daha fazla verirsin bu senin tercihin..

||metalurji malzeme mühendisliği (4.sınıf)||hyundai h100 11+1||sony vaio fz440e/b||TrabzonSpor||samsung e950||
MiC_CheCK

19 Temmuz 2008; 15:38:31 

****deki ürünleri nasıl öğrenebiliriz? Siteleri yapım aşamasında diyor... Ellerinde hangi ürünler var, ne kadar öğrenmenin bir yolu varmı?

visceroid

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 15:42:36 

Telefonları belli açar ararsınız...

:..HP Pavilion DV5 - 1130..:

|| Intel® Core™2 Duo İşlemci T5900 @ 2,2 Ghz - 2 MB || 3 GB DDR2 800 Mhz Up to 8GB DDR2 RAM || 250 GB SATA 5400 RPM HDD ||
|| Intel® WiFi Link 5100 || 512 MB NVIDIA 9600 GT || 4 USB 2.0 & IEEE 1394 Firewire® & 1 HDMI & 1 eSATA || Altec Lansing® & Finger Printer || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Sony >> **** Hakkında Önemli Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Apogee GT 1066MHz DDR2
Chaintech Apohee GT Marka 1066MHz 4GB DDR2 Kit
FIFA 09(PC)
EA Sports PC'de "old gen" FIFA serisine devam ediyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar