Arkadaşlar kasadan gelen sesleri hiç sevmeyen birisi olarak, kasamı en az ses çıkaracak hale getirmek istiyorum. Bu nedenle işlemci ve kasa fanı için çözüm önerilerinize ihtiyacım var. İki adet sorunlu fanım var, bir adet kasa fanı, bir adette işlemci fanı. PSU gayet iyi ses açısından. Çok fazla bütçemde yok max 100 YTL civarı. Çok tatmin olacağıma inandığım ürünler için bu fiyatı biraz daha artırabilirim.
İnternete baktımda ZEROTHERM BTF95 AMD-INTEL FANSIZ İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU diye bir ürün var. AMD AM2 4800 socket 940 işlemcim var. Aslında bu tarz bir çözüm istemekteyim ama bildiğim başka üründe yok performanslı olarak. Bu ürünü kullandığım zaman soğutma porblemi gibi bir sorun olur mu? Yada harici olarak kasa içerisine hava üfleme maksatlı başka bir fan gerekir mi?
120 mm. kasa fanı en sessizinden(tabii ki performans olarakta değerlendiriniz) ve işlemci fanı (eğer yukarıdaki gibi bir çözüm bulamazsam) ne tavsiye edersiniz?
Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 19 Temmuz 2008; 10:49:06 >
Hocam mesajı yazdıktan sonra gördüm video incelemesi mevcutmuş. Sağol yinede cevabın için... Sadece egsoz fanı ile kurtarabiliriz gibi geldi inceleme sonuçlarına göre. Olmazsa bir tanede ön tarafa 80-90 mm.'lik fan takarız napalım. Fan aldım bir tane nanoxia 120 mm. egsoz fanı olarak kullanacağım. Bakalım şu zerotherm'ide alalım performans nasıl olacak. Sonra nanoxia'nın ses ve performansına göre önede bi tane takarız. Sağlıcakla...