Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
COWON YENİ ÜRÜNLERİNİ 29 AĞUSTOSTA IFA FUARINDA TANITACAK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Cowon >> COWON YENİ ÜRÜNLERİNİ 29 AĞUSTOSTA IFA FUARINDA TANITACAK Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
electrogod

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Temmuz 2008; 6:50:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Söylentilere göre cowon yeni ürünlerini 29 ağustosta Berlin'de yapılacak olan IFA fuarında tanıtacak... Bahsi gecen ürünlerde cowon d3 ve cowon p5... Bu ürünlerin dışında alternatif bir ürün daha olabileceği söyleniyor. Asıl bomba ise bu cihazların birinde Wibro olacağı... Bunun d3 mü p5 mi olacağı bilinmiyor...

Bugüne kadar d3 hakkında bir çok söylenti yapıldı. Hdmi çıkışından h264 desteğine, telefon özellikleri ekleneceğinden ekranının 3 inç olup 800*480 piksel çözünürlük destekleyeceğine kadar söylentiler büyüdü. Hatta d3 te intelin yeni gözdesi atom işlemcileri bile kullanılacağı öne sürüldü. En gerçekçi olanları ise cowon mensuplarının dile getirdiği daha ince ve daha kaliteli ekranı olan bir pmp idi.

Aslında cowon fanlarının genelde ortak beklentisi d2 de herhangi bir wireless donanımının olmaması... Çünkü çoğunluk bu donanımın verimsiz ve bundan dolayı gereksiz olduğunu bunun yerine diğer donanımlarının gelişmiş olması gerektiğini düşünüyor. Bu fikirde oldukça mantıklı fakat bu yeni Wibro haberi fanların ufkunun genişlemesine ve kurulan uçuk hayallerin o kadarda uçuk olmadığını düşünmelerine yol açabilir. Bir cihazda Wibro varsa bu cihazı yapan mühendisler bunun yazılım kısmını önemseyeceklerdir.Yine de tedbiri elden bırakmayıp olayı abartmamak gerekir.

Sonuç olarak d3 ün çıkışı d2 kadar devrimsel olmayacağı BENCE kesindir. D2 ilk çıktığında doğru düzgün hiçbir cihazda radyo desteği yoktu, boyut ve kullanım açısından d2 kadar uygunu yoktu, ekranı 16 milyon renk destekleyen ve d2 kadar parlak olan yoktu, işlevsellik açısından d2 nin özelliklerini barındıran bir pmp yoktu. notepad, e-book okuma, flash oynatma, dosya silebilme daha bir dolu özellik...Bugün hala d2 nin ses çıkışına ve pil ömrüne yetişebilen bir alet yok. Bunlar düşünüldüğünde d2 nin kendi zamanki pmplere uzak ara fark attığı ortadaydı. zen x-fi, samsung un yeni iphone klonu telefonu, önümüzdeki 2 ay içerisinde duyurulacak olan zune 3.0, iphone 3g gibi yeni cihazlara d3 ün, bırakın d2 nin zamanındakiler kadar fark atmasını, bir iki özellikle geçmesi yeterli bile.

goxel1989

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Temmuz 2008; 13:34:49 

wibro özelliği nedir peki bide yeni çıkan d3te wi-fi olması lazım bence

buda benim blog'um bir tık ötenizde : http://gokselsirin.blogspot.com/
senefro

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 13:59:44 

d3'ü dört gözle bekliyorum

Cowon D2 4 GB + 4 GB SDHC Card + Sennheiser cx300 + Sennheiser cx500 + Sennheiser HD202
Canon a720 IS
KAİHL
Fb100.Yil

19 Temmuz 2008; 14:04:17 

bu demektir ki fiyatlar yarı yarıya düşecek...

Atam izindeyiz, biz de Fenerbahçeliyiz!..
senefro

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 14:15:38 

okadar düşüceğini zannetmiyorum

Cowon D2 4 GB + 4 GB SDHC Card + Sennheiser cx300 + Sennheiser cx500 + Sennheiser HD202
Canon a720 IS
KAİHL
electrogod

19 Temmuz 2008; 14:16:41 

quote:

Orjinalden alıntı: goxel1989

wibro özelliği nedir peki bide yeni çıkan d3te wi-fi olması lazım bence

dostum kabaca ben sana şöyle anlatayım. wi fi 3G teknolojisi ise wibro 4G oluyo... wimax gibi bişey... uzak mesafelere çekim ve hızlı bilgi aktarımı gibi üstünlükleri var wi fi ye göre... tabi türkiyede henüz yok ama seneye olabilir çünkü wimax lı aletler dalga dalga geliyor....

D2 de fiyatlar düştü zaten. ayrıca gecen hafta cowon korede hemen hemen bütün ürünlerinin fiyatlarını düşürdü... yani toplamda 2008 yılı içinde 4. kez cowon indirime gitti...

anchoret90

19 Temmuz 2008; 17:29:20 

bu bilgileri nerden edindiğinizi sorabilir miyim? Hiç bir yerde böyle kesin bilgiler yok.

faho

19 Temmuz 2008; 20:10:10 

Benim esas olarak, ses yongaları ilgimi çekiyor,zaten mükemmele yakın ses sunan Cowonlar bakalım nasıl bir şekle büürünecek?

Ezeli rakibi İriverin son modelleri oldukça başarılı zaten...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
electrogod

19 Temmuz 2008; 20:10:29 

google arama çubuğunda ayrıntılı ayarlarda son 24 saat seçeneğini tıklarsan bulursun bir kaç yer dostum. yazan elemana göre bilgiler cowonun kardeş sitesi daprewiev.net e ait.

anchoret90

19 Temmuz 2008; 20:16:27 

Link verebilir misn o zaman dostum? Hiç bir yerde IFA ifadesi görmedim. Hala herkes "d3 just a rumour still" diyor

electrogod

19 Temmuz 2008; 20:26:05 

http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?p=267343

* bir sitede daha okumuştum ama onu şu an bulamadım malum 1 gün geçti ve son bir hafta içindekilerde bulması epey zor. Diğer sitedede bu arkadaşın yazdıklarını onaylayan ve ekleyen bir haber yazılmıştı. site kore kaynaklı ingilizceydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrogod -- 19 Temmuz 2008; 20:28:06 >

theraptorx

21 Temmuz 2008; 23:32:22 

D3 için H264 desteğine gerek yok bence.O kadar ufak ekranda seyretsen ne olur seyretmesen ne olur.Zaten seyretmek isteyen ortanca abisi A3 yada en büyük abisi Q5'i alır

rock_elif

18 Ağustos 2008; 11:08:39 

sanırım D3'te 50 saat video izlenebilecekmiş. yeni çıkanları beklesem mi dedim ama hem pahalı olur hem de 50 saat video bence çok abartılı. 10 saat video bana yeter sizi bilemem tabi. bide D3'ün görüntüsünü beğenmedim. ama cowon P5'e laf yok

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

senefro

Sisteme Gözat

18 Ağustos 2008; 11:33:58 

yukarda resmi verilenin gerçek olduğunu pek sanmıyorum,
ayrıca orada video için 11 saat yazıyo

Canon a720 IS
KAİHL
sugarboy

18 Ağustos 2008; 12:12:45 

öyle d3 mü olur ya zaten d2 boyutları ile çekiciydi kocaman modelleri zaten var... bence 2.5 inch yeterli içine bluetooth koysunlar çözünürlüğü yükseltsinler biraz inceltsinler oyun koysunlar yeterli...

electrogod

18 Ağustos 2008; 12:28:39 

O resim fake... ocak ayında çıkarmışlardı.

rock_elif

18 Ağustos 2008; 16:33:52