YENİ BİR LAPTOP ALMAYA KARA VERDİM 2.EL DÜŞÜNÜYORUM. NEYSE BUNUN KONU İLE PEK Bİ ALAKASI YOK. LAPTOP DONANIMLARI KONUSUNDA PEK Bİ BİLGİM YOK. MERAK ETTİĞİM LAPTOP ALIRKEN İŞLEMCİ KONUSUNA NASIL YAKLAŞMAM GEREKTİĞİ. HANGİSİ PERFORMANS OLARAK DAHA İYİDİR, HANGİSİ YETERLİDİR, HANGİSİ İŞ GÖRÜR, HANGİSİNİN GÜÇ TÜKETİMİ DAHA AZDIR....
YANİ ŞİMDİ BUNLAR ARASINDAKİ PERFORMANS, GETİRİ VE GÖTÜRÜLERİ, LAPTOBA UYUMLULUKLARI KONUSUNDA BİRAZ BENİ BİLGİLENDİREBİLİR MİSİNİZ. HEM LAPTOP ALIRKEN İŞİMİ BİLMEK HEMDE NEDİR NE DEĞİLDİR ÖĞRENMEK İSTİYORUM.
HA BU ARADA LAPTOP UFAK TEFEK SİSTEMİ FAZLA KASMAYACAK STRATEJİ,YARIŞ OYUNLARI DIŞINDA, İNTERNET, MSN, OFFİCE, MULTİMEDİA (FİLM,MÜZİK...) GİBİ UYGULAMARDA KULLANACAĞIM YANİ ÇOK İİ BİR SİSTEME İHTİYACIM YOK UFAK KASMAYAN OYUNLAR ÇALIŞABİLİRSE BENİM İÇİN YETERLİDİR.
''Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.''
intelin Txxx serisi işini görür.centrino teknolojisine ait laptop santa rosa lar güç tüketimi konusunda birkaç yeniliği beraberinde getiryor. mesut çevik videosunu hazırlamıştı. istersen onu da izle monster laptop santarosa tanıtımı.
TÜRK'ÜN ATEŞLE İMTİHANI!! Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla
bende t8300 3gb ram var çok hızlı vista kullanıyom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redcock -- 24 Temmuz 2008; 19:38:26 >
''Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.''