arkadaslar son cıkan biosu kurdum 0703 versiyonu winamptan sarkı calarken ve bazı islemlerde donup kalıyor bilgisayar nasıl ilk aldıgım sekildeki biosa dondurebilirim yardım edin cıldırıcam :S
bunun iki yolu var.önce asusun sitesinden eski biosunu indir asusun kendi bios güncelleme programı olan asus update i aç eğer yüklemeye çalıştığın eski bios ise bazen geri yükleme yapamayabilirsin bunun için programdan optionsa gelip next basıp karşına çıkan menüde bios downgradable seçeneğini işaretle ondan sonra eski biosunu yüklemeye çalış. diğer yöntem ise eski bios dosyasını asusun sitesinden indir flash belleğe at sonra pc yi yeniden başlat bios bilgileri kısmında alt+f2 ye bas karşına asus ezflash utulity çıkıcak ordan flash belleği seçerek içindeki bios dosyasını bulup enterlayarak yükleyebilirsin umarım yardımcı olmuşumdur
p5q deluxe kartıma da bios update yaptım ben ve hiç bir problem olmadı, hatta stabilite bakımından çok da iyi oldu, herkese de kesinlikle p5q serisi için bios güncellemeyi öneriyorum.. Bios işletim sistemiyle alakasızdır, dolayısıyla update işleminden sonra neden böyle bir sorunla karşılaştın bilmiyorum.. Başka bir nedeni olmalı, bi format atmayı dene istersen, işletim sisteminle ilgili ya da başka donanımsal bir problem olabilir..