Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
37pv7f -Kafam karisik

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> 37pv7f -Kafam karisik Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
emreeb

19 Temmuz 2008; 2:12:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Herkese selamlar..
Panasonic 37pv7f plazma televizyon almayı dusunuyorum
ürünün ozelliklerine baktıgım zaman;
Digital Television Certification HD ready
Resolution 1024 x 720
Display Format 720p
Input Video Formats 720p, 1080p
demis forumlardaki 1080i p konularının hemen hepsini okudum fakat kafam cok karıstı ben bu tv ye ps3 baglasam 1080p oyunları 1080p olarak oynayabilir miyim ? 1080p veya 720p veya 1080 i kavramlarının televizyonların cozunurlugu ile bir arasında bir iliski varmıdır ? 1366*768 cozunurlukte 720p bir lcd den ps3 icin daha iyi bir performans mı alırım bu üründe? 1080p gelen bir yanının cozunurlugu minimum kac olur gibi sorularla kafam doldu tastı .Aslında parlakllık degerleri tepkime suresi ve kontrast degerlerinden dolayı plasma lcd ye gore daha mantıklı geliyor ama hd yayın ps3 gibi mevzularda cakıldım kaldım.
Acıklayıcı yardımlarınız rica ediyorum

ankay2

19 Temmuz 2008; 12:45:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Eğer ps3 ağırlıklı olarak kullanacaksan lcd ye yönelmeni tavsiye ederim. Zaten kullanım amacına göre lcd-plazma tercihi için birçok yorumda okumuşsundur? Genel olarak kullanım amacını yazarsan ona göre yorumda bulunabiliriz... tabi izleme mesafesi ve bütçede önemli:D

Gelelim düşündüğün panele; Birincisi düşündüğün model eski bir seri ve ara bir model... O yüzden bence şahsen başka marka-model seçenekleri düşünmelisin? Gelelim kısaca şu HD olayına:)
720p = 1280x720
1080i = 1920x1080 *
1080p = 1920x1080
bunlar HD yayın çözünürlükleri...

Düşündüğün model HD ready yani HD kaynaklardan gelen yayın formatlarını destekliyor. Ancak kendi çözünürlüğü 1024*720 olduğu için görüntüyü işleyerek gösteriyor...

Sonuç olarak PS3 ve 1080p uygulamaları için Full HD bir lcd senin için daha uygun olacaktır.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> 37pv7f -Kafam karisik Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI RX2600XT ekran kartı
MSIdan 512MB bellekli pasif soğutmalı ATI HD 2600XT
Lego Indiana Jones video incel
Legoların renkli dünyası ile hazırlanan bir Hollywood macerasına hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar