Arkadaşlar 3com diye bi markanın wireless modemini kullanıyorum. bağlandıktan 10-15 dk sonra,bazen 1 saat sonra kopuyor kendi kendine,modemi açıp kapayınca ise düzeliyor. ayrıca modeme şifre koyunca da biz bağlanamıyoruz nedense.. kafayı yemek üzereyim,bi yardım edin lütfen ..
hayır hocam. şöyle anlatıyım,mesela notebooku açıyorum,otomatik bağlanıyo. bi süre sonra bağlantı kopuyo birden,aynı ağa tekrar bağlanmayı deniyorum ancak öylece bekliyo,bağlanmaya çalışıyo ancak bağlanamadı diyo. sonra modemi aç kapa yapıp tekrar bağlanmayı deniyorum,bu sefer bağlanıyo,10-15 dk sonra tekrar gidio falan .. kablo ile bağlanırken sorun vermiyo hiç ..
hayır hocam. şöyle anlatıyım,mesela notebooku açıyorum,otomatik bağlanıyo. bi süre sonra bağlantı kopuyo birden,aynı ağa tekrar bağlanmayı deniyorum ancak öylece bekliyo,bağlanmaya çalışıyo ancak bağlanamadı diyo. sonra modemi aç kapa yapıp tekrar bağlanmayı deniyorum,bu sefer bağlanıyo,10-15 dk sonra tekrar gidio falan .. kablo ile bağlanırken sorun vermiyo hiç ..
modemi resetle sil kopmple baştan kur faydası olacaktır
modemi resetle sil kopmple baştan kur faydası olacaktır
denedik,olmuyo ,ağı şifreli yapınca da hiç bağlanamıyoruz