Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Arçelik DVD 2008 OPET KAMPANYASI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Arçelik DVD 2008 OPET KAMPANYASI Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
FRAX

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 1:56:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar 1000ytl benzine 120 YTL değerindeki DVD 2008 İ 20 YTL YE veriyorlar hakkında bildikleriniz sorunlaı kısaca ne düşünüyorsunuz kullanan var mı ben 2-3 güne kadar almaya gideceğim ???? birisi demişki 10 bit görüntü işlemcisi var 20 ytl bile değmez ne yapmalıyım

DivX (MPEG4) : Var
DivX Görüntü Codec desteği : DivX 3.x, DivX 4.x,DivX 5.x, Xvid, Xvid with Q-pel
DivX Altyazı format desteği : srt, .sub, .smi, .ssa, .ass
DVD (MPEG-2) : Var
DVD-R / DVD-RW : Var
DVD+R / DVD+RW : Var
Peşin Fiyatı : 120,00 YTL

Ya yani kötü birşey mi :( off ya o kadar opet aradık bi de

SİSTEM 1 MASAÜSTÜ --- SATIR SAYISI SINIRLI YAZAMAM

SİSTEM - 2 LG E500 KPGWT
geri kalanını silmek zorunda kaldım -25 YAŞ KULUBUNE OZUR
firefoxx

20 Temmuz 2008; 22:55:25 

Aynı ürünü almak için ben de puan biriktiyorum ağustos ayı içinde ben de alıcam , Bu ürün yerine USB girişi olan 7400 modelini üstüne fiyat farkı vererek almanı tavsiye ederim..

myasa

28 Ağustos 2008; 14:03:14 

Merhaba,

Ben de aynı kampanyadan faydalanmayı düşünüyorum. Hatta arçeliğin sitesini inceledim fark verip dvd7400 almak istedim. 2 tane arçelik bayisine sordum fark ürün veremeyeceklerini söylediler. fark verip dvd 7400 alan veya bu şekilde bir imkandan bahseden arçelik bayisi varmı? Eğer imkan olursa kesinlike 7400 modelini almak istiyorum.

isomo

16 Ekim 2008; 23:28:21 

merhaba,
aynı olay için bende çok uğraştım. 3-4 tane arçelik bayisine girip kampanyada farklı bi ürün alma hakkımız var(fiyat farkını ödeyerek) alabilirmiyiz. dedim. hiçbiri kabul etmedi.
en sonunda opet ve arçeliğe mesaj attım. Opet sağolsun ilgilendi. ilk önce arayıp oturduğum şehir ve semti öğrendi. bir kaç gün sonra tekrar aramışlar(cevapsız çağrılarını sonradan gördüm).Ulaşamayınca mail ile bana 7400 modelini alabileceğim arçelik bayisinin telefon ve adresini gönderdiler.
Ama ben onlar beni arayana kadar başka arçelik bayilerine de sormaya devam ettiğim için Etiler de bi arçelik bayisi 2008 yerine 7400 verebileceğini söyledi. ve ondan 7400 modelini aldım. Fakat 65YTL fark ödedim. haberin olsun. internetteki fiyatlar seni yanıltmasın. internette 2008 modeli 120YTL, 7400 modeli 150YTL fiyatla gözüküyor ve 30YTL fark ödeyince alıcağımı zannediyordum. Fakat arçelik bayisi Opet kampanyası için onlara gelen fiyat listesini bana gösterdi.2008 modeli 85YTL gözüküyor. böylece 65YTL fark vererek 7400 modelini aldım. (paketten HDMI kablosuda çıkıyor).
Yanlız 7400 modelinde şöyle bir sorun yaşıyorum. USB belleği okuyor bi problem yok fakat bende bi adet 40GB, bi adet 160GB bi adette 500GB harici harddiskler var. onları okumuyor.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Arçelik DVD 2008 OPET KAMPANYASI Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Command & Conquer: Red Alert 3 (PC ve Xbox 360)
Uzun bir aradan sonra tamamen değişen bir Red Alert karşımızda.
FIFA 09 (Playstation 3, Xbox 360)
Sıkı bir futbol simülasyonuna hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar