Forumu biraz gezdim ancak sadece ps3 için tavsiye bulamadım. Bir arkadaş ps3 kafesinde 32" lcd kullanıyor ve 3000 Ytlye kadar 42" veya daha büyük bir lcd almak istiyor. Sadece ps3 için bu boyutlarda lcd yada plazma tavsiyesi verirseniz sevinirim.
KULLANMAKTA OLDUĞUM KOMBİNASYONLAR 1. Sony Bravia KDL 40 D3550 - Sony DLC-HD20P 1.3a HDMI Cable 2m + Blu-Ray Remote Control for PLAYSTATION®3 - PLAYSTATION®3 40 GB PAL 2. Sony Bravia KDL 40 D3550 - QED Live HDMI Cable for PS®3 2m - Toshiba HD-EP30KE HD DVD Player 3. Sony Bravia KDL 40 D3550 - Monster Ultra 600 HDMI Cable 2m - Digiturk+Plus 4. PLAYSTATION®3 40 GB PAL / Toshiba HD-EP30KE HD DVD Player - Philips Optical Cable 2m - Logitech Z-5500 5. (1+2+3+4) X Inform Sinus 3 kVA Online UPS + DIGITUS 5-Port HDMI 1.3a Switch + Digital Audio Optical Switch Box
ps3 kafede 4lü oynayacaklar için büyük ekran gibi bir düşüncesi varsa arkadaşının çok hoş olur bencede benimde kafe sahibi arkadaşım var ama ikna edemedim kendisini bu arada bence kafede nasılsa pesten başka şey oynanmayacağı pesinde 720pden daha fazla olmayacağı göz önüne alınırsa hdready bir 40'' tercih edilmeli 40r81b peşin 1700e satılıyor bence çok yerinde bir tercih olacaktır
ps3 için plazmadan ziyade daha çok lcd daha verimli olacaktır helede ps3 kafede kullanılacaksa bunun içinde alacak arkadaşa daha uzun garantiye sahip olan bir cihaz tavsiye etmek lazım çünkü tv ler günde 12- 16 saate kadar çalışacak ve bu sürekli olacak bu durum uzun vadede çeşitli arızalara neden olabilir mantık olarak öncelikle
sony samsung toshiba
bu 3 markanın herhangi bir 40-42 full hd ürününü ama paralel ithalat olmamasına dikkat edilmeli ve en öncelikli olan arkadaşınız için en uzun garantiyi veren firma tercih edilmelidir ... model vermeyeceğim çünkü aşağı yukarı modeller ve teknik spekleri aynı .... önemli olan 3-4-5 yıl bulunabilirse garantili cihaz selamlar...
ps3 kafede 4lü oynayacaklar için büyük ekran gibi bir düşüncesi varsa arkadaşının çok hoş olur bencede benimde kafe sahibi arkadaşım var ama ikna edemedim kendisini bu arada bence kafede nasılsa pesten başka şey oynanmayacağı pesinde 720pden daha fazla olmayacağı göz önüne alınırsa hdready bir 40'' tercih edilmeli 40r81b peşin 1700e satılıyor bence çok yerinde bir tercih olacaktır
ben ümidi kesmiştim ama foruma bakınca şaşırdım herkee teşekkürler 4lü muhabbeti kablosuz kollarla olacak bursada cafe lcdler alınca gel misafirmiz ol hocam kapışırız. bencede garanti süresinin uzun olması daha önemli euraia 5 yıl garantili sonylere bakıyoruz ama bimeksin fırsatı da gerçekten çok sıcak 46" olması da avantaj garantisi 2 yıl sanırım.diğer birkaç sitede 5000ytl civarı fiyat yazmışlar.46 inchleri araştırdım biraz 5000den aşşağı yok bu modelin sorunlu olma ihtimali varmıdır acaba?
Toshiba fiyatları böyle enteresan şeklide düşüp duruyor anlamadım tutulmuyormu yoksa başka bir şeymi var ... 5.000 ytl lik lcd yarı yarıya satılırmı kardeşim bunasıl ticaret demekki ilk geldiğinde alan arkadaşlar fena kazık yemiş... yazık ... ve şunu da ekleyim toshibacılarla bimeks iyi kankalar bu yüzden toshiba alacaklar bimeks ten başka yere bakmasın diyebiliriz .... selamlar ...
quote:
Orjinalden alıntı: floods
quote:
Orjinalden alıntı: margornn
ben ümidi kesmiştim ama foruma bakınca şaşırdım herkee teşekkürler 4lü muhabbeti kablosuz kollarla olacak bursada cafe lcdler alınca gel misafirmiz ol hocam kapışırız. bencede garanti süresinin uzun olması daha önemli euraia 5 yıl garantili sonylere bakıyoruz ama bimeksin fırsatı da gerçekten çok sıcak 46" olması da avantaj garantisi 2 yıl sanırım.diğer birkaç sitede 5000ytl civarı fiyat yazmışlar.46 inchleri araştırdım biraz 5000den aşşağı yok bu modelin sorunlu olma ihtimali varmıdır acaba?