Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
X-fi vs Vista Garip Sorun..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> X-fi vs Vista Garip Sorun.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Fuckara99

19 Temmuz 2008; 0:17:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar işletim sistemi olarak vistaya istemeye istemeye de olsa terfi ettim fakat garip sorunlar yaşıyorum bunlardan bi tanesi çok canımı sıkıyor. x-fi extreme music kullanıyorum ve vista kurulduğundan beridir ki entertainment ve game mod a geçemiyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar şimdiden teşekkürler....

Asus P5Q Deluxe -- İntel Q9550 2.83 -- BigTyphoon -- Kingston HyperX 4Gb 800 ram -- Msi 8800GTX OC -- WD Raptor 74x2 Raid 0 + Seagate 500Gb + Maxtor 1TB -- Thermaltake 750W -- HP 24'' W2208h -- CM Stacker STC-T01 -- Creative X-Fi -- Logitech G15v2 + Logitech G5 -- Logitech Z5500 THX ((Fuckara99 parça değiştirme hakkını saklı tutar :D ))
K0rkunc

Sisteme Gözat

29 Temmuz 2008; 0:48:22 

sp1 kur

Intel Core 2 Duo E7200@4.3 Ghz - Gigabyte P35-DS3R - Crucial Ballistix Tracer 2X1 Gb@1100 mhz 5-5-5-14 - Sapphire 4870HD@820-4000Mhz - Creative X-Fi Extreme Music - HighPower Plus+ 500w - Asus TA-211 - Thermaltake Bigwater 735 + 120 Radyatör
R`meRt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 18:47:42 

quote:

Orjinalden alıntı: Fuckara99

Arkadaşlar işletim sistemi olarak vistaya istemeye istemeye de olsa terfi ettim fakat garip sorunlar yaşıyorum bunlardan bi tanesi çok canımı sıkıyor. x-fi extreme music kullanıyorum ve vista kurulduğundan beridir ki entertainment ve game mod a geçemiyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar şimdiden teşekkürler....

Ses kartının vısta desteklı surucusu varmı?Yoksa sadece ses alırsın hıc bır ozellıgı kullanamazsın

FRAX

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008; 1:30:21 

SP1 KURMALISIN PARDUS ÖNERİRİM DİYECEĞİM ama yeri deği

SİSTEM 1 MASAÜSTÜ --- SATIR SAYISI SINIRLI YAZAMAM

SİSTEM - 2 LG E500 KPGWT
geri kalanını silmek zorunda kaldım -25 YAŞ KULUBUNE OZUR
©oolermaste®

Sisteme Gözat

17 Ağustos 2008; 13:02:48 

internetten güncel driver ve console u yükle bi bende sorun yok .

M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP * AMD X2 5000+ Black edition * OCZ Reaper 1066 HPC 2GB dual kit * Sapphire 3870 ddr4 * Creative X-FI Xmusic * Samsung 940BW * Creative inspire p5800 * RAZER 1600DPI Plasma * Coolermaster Centurion B5 * Thermaltake Neon Mousepad * High Power 560W * Coolermaster GP Hyper Cooler Asus Sata LightScribe
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> X-fi vs Vista Garip Sorun.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS HD4830 Crossfire
ATI'ın orta alt seviyede yeni silahı HD4830 ve Crossfire performansı mercek altında
Forex FM-8100 FM Transmitter
Oto Teybine MP3 çalar, cep telefonu veya hafıza kartından istediğiniz Müzik parçasını kablosuz aktarın!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar