Rapidden indiriyormuşum gibi görünüyorum? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım

nkrt -> Rapidden indiriyormuşum gibi görünüyorum? (18 Temmuz 2008; 23:49:25)

Your IP address 1**.1**.9*.6* is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.

Halbuki birşey indirmiyorum, nedir bu sorunumun çözümü?[:o]

Can_Erik -> Cevap: Rapidden indiriyormuşum gibi görünüyorum? (18 Temmuz 2008; 23:52:47)

Bunu kontrol etmişsindir gerçi ancak Mozilla'da indirme penceresini kapatınca eğer indirmeyi iptal etmeden kapatırsan indirmeye devam ediyor. Mozilla açıkken Ctrl+J kombinasyonuyla indirme penceresine bi bak bakalım?

nihat35nihat -> Cevap: Rapidden indiriyormuşum gibi görünüyorum? (18 Temmuz 2008; 23:55:30)

Kablosuz ağınızdan falan birileri bağlanıyor mu? Modemin arayüzünden kontrol edebilirsiniz. Burada sizden IP alanların MAC adresleri vs.. görebilirsiniz... Bir kontrol edin..[8D]

nkrt -> Cevap: Rapidden indiriyormuşum gibi görünüyorum? (19 Temmuz 2008; 0:12:35)

quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

Kablosuz ağınızdan falan birileri bağlanıyor mu? Modemin arayüzünden kontrol edebilirsiniz. Burada sizden IP alanların MAC adresleri vs.. görebilirsiniz... Bir kontrol edin..[8D]

Açıkcası geçen birisi bilgsayarıma sızmış, açık portlarını kapat yazmış. :)

Şüpheleniyorum yardımcı olun?[:o][:o]

AYRICA mozilla kullanmıyorum, kablosuz ağ değil, kablolu internet. :D

nkrt -> Cevap: Rapidden indiriyormuşum gibi görünüyorum? (19 Temmuz 2008; 1:22:31)

şuan rami kullanan exe lere bakıyorum
[&o]
WLLOGİNproxy.exe ilk 8'de

ben dün ve bugun bir iki zımbırtı indirip çalıştırdım sildim ama galiba çalakın biri bir haltlar etmiş.[:-]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.1875