Merhaba arkadaslar. Benim büyük bir sorunum var. Bilgisayarıma bir şekilde virüs bulaşmış. Format attım Xp'yi yeniden kurdum yine hiçbirşey değişmedi. İşte virüsün etkileri: 1-) Bilgisayar hiçbirşekilde güvenli kipde açılmıyor 2-) Hiçbirşekilde hiçbir program kurulmuyor. Birşey kurmak için örneğin virüs programı kuracam kurulum dosyasına çift tıklayıp çalıştıra basıyorum o pencere sanki duvar kagıdıymış gibi donup kalıyor ve eş zamanlı olarak ctrl+alt+del yapıp çalışan dosyaları izlediğimde msiexec.exe isimli bir programın çalıştıgını görüyorum. Kapatıyorum kurulum dosyasına tıkladığımda geri kendini aktif ediyor
3-) D sürücüsü sanki boşmuş gibi hiçbirşey görünmüyor ama c de bir problem yok. 4-) Durup dururken Çince çocuk oyun sitelerine benzer siteler açılıyor.
İşte böyle arkadaşlar. Program kuramadığım için virüs taramasından geçiremiyorum. Format hiçbirşeyi çözmedi. Sizce Ne yapmalıyım?
Merhaba ilk önce.VirüS D:/'ye buLaşmiŞ olabilr.Oraya format çektin mi ? sana bir program vericeğim onu denemeni tavsiye ederim.Benim bildigim O virüs Format çekildiği halde silinmeyen Virüs Amwo virüsü olarak biliyorum.Tam bir baş belası.Onun için Ben 3 defa format çekmiştim.Ama D:/ ye çekmek gerekiyormuş.Tabi çekmedim 1000'e yakın Şarkı albümüm,30 Bin tane mi ne şarkım var.Ondan Yaptığım araştırmalar sonucunda Şu programı buLdum.
Buradan İndirebilirsin Sonuç hakkında bilgi verirsen sevinirim. NasıL olacağınıda açıklayayım.
Programı açıyorSn. Biraz bekliyorSun.Uyarıalr geliyor hepsine evet diyip geçiyorSun.Sonra Fare veya Mauseye hiç dokunmuyorSun.Pc kendine reset atıyor. Biraz beklemelisin öyle bir denemeni tavsiye ederim. Olmaz ise Kaspersky kurup aratmanı ve sonra Kaspersky Silip NoD32 kurmanı tavsiye ederim. KoLay gelsin..
Virüs koruma programınızı güvenli modda da kuramazsanız, Ağ desteği ile güvenli modda açıp; Online olarak bilgisayarını tarattırarak problemi çözebilirsin. Ücretsiz PC güvenlik taraması Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı, bilgisayarınızın sağlığını güvence altına almaya yardımcı olacak şekilde tasarlanmış ücretsiz bir hizmettir. Virüsleri tarayın ve silin. Sabit diskinizdeki çöplerden kurtulun. Bilgisayarınızın performansını artırın. "Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı" burada
@Sensiz.1 --> Önerdiğiniz program işe yaradı. Artık program kurabiliyorum. Eset Smart Security'i kurdum program kafayı yedi sürekli birşeyler temizliyor veya siliyor (:
Diğer arkadaşlarada ilgi ve alakalarından ötürü çok teşekkür ederim. Allah Razı Olsun
Tabi ki ne demek görevimiz.Kolay gelsin iyi günlerde ama Anti-Virüs olarak Nod32 Tavsiye ederim.. Kolay gelsin