Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Creative Audigy2 ZS için 64 Bit Vista Driveri Sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> Creative Audigy2 ZS için 64 Bit Vista Driveri Sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
akkinooo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 21:42:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar merhabalar. Vistaya geçtiğimden beri bu ses kartı yüzünden çekmediğim çile kalmadı. Adam gibi eli ayağı düzgün bir driver bulamadım malesef. Mevcut driver'larda CMSS2 açılmıyor, EAX devre dışı, ses çok düşük seviyede vs gibi birsürü sorunlar vat. hatta ses boğuk çıkıyor denilebilir. Bir türlü adam gibi driver bulamadım. Bu konuda kendini aşmış arkadaşlar vardır. Bana bir yardımcı olabilirseniz sevinirim. Saygılar..

Professional Body Builder!!
cavador

18 Temmuz 2008; 23:50:00 

vistada zaten eax calışmazki dd ve dts desteği var sadece heleki 64bit vistaya imzasız sürücüde yükleyemezsiniz , bende gecen kartımı sattım ama huyu acayip birine denk geldim hiç driver falan aramıyan cd deki 4 yıl önceki sürücüyü kurmuş ,şimdi buraya forum kuralları gereği link vermiyorum alchemy i indirin deneyin

ben zaten ibrahime de dedim, demedim mi ibrahim; dediniz fikret bey... demedi deme ibrahim.
K0rkunc

18 Temmuz 2008; 23:53:42 

ksx driver herzaman imdadıma yetişen driver olmuştur

Referanslarım: Eko35/5 - FirstBuddy - Meneme2002 - Hunmen - Havalicocuk - Salenko - Gbanes374 - IWBMY - Vicentees - Mc_Ersin
akkinooo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 1:51:51 

Arkadaşlar verdiğiniz değerli cevaplar için teşekkür ederim. Derdime yok galiba çare.

Professional Body Builder!!
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> Creative Audigy2 ZS için 64 Bit Vista Driveri Sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Lego Indiana Jones video incel
Legoların renkli dünyası ile hazırlanan bir Hollywood macerasına hazır mısınız?
Cyber Snipa Stinger Fare
FPS oynamayı seviyorsanız bu fareyi mutlaka edinmelisiniz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar