İkinci el mesajı:929
Katılım zamanı: 16 Şubat 2002; Şehir: Tekirdağ Durum: Forumda değil
18 Temmuz 2008; 21:42:15
Özellikler:
İşlemci: Intel® Core™2 Duo işlemci T7500 (2,20 GHz , Düzey 2 önbellek 4 MB) Sistem Belleği: 2048 MB (2 x 1024 MB) Sabit Disk: 160 GB SATA 5400 rpm Grafik Kartı: NVIDIA® GeForce™ 8400M GS Ekran: 14,1” WXGA High Definition BrightView Geniş Ekran (1280 x 800) Optik Sürücü: Dual Layer Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW) Ethernet Kartı: 10/100 Modem: 56K ses: 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik Klavye-: Q Türkçe Mouse: Touchpad Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi Hp Pavillion Webcam, Stereo Dahili çift mikrofon Altec Lansing® hoparlörler Açma/Kapatma düğmesi , özel dikey Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi ayarlama ve ses kapatma düğmeleri, 2 Hızlı Başlatma Düğmesine sahip Dokunmatik Yüzey Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu İşletim Sistemi -: Microsoft Windows Vista Home Premium TR Ağırlık -: 2,50 kg 1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler) HP QuickPlay ortam yürütücü yazılımı ve özel menü denetimleri, müzik ve DVD düğmeleri hepsi dokunmatik yüzey. Tümleşik parmak izi okuyucusu
Diğer Özellikler: Altec Lansing® hoparlörler,Tümleşik Stereo Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam,IEEE 1394 Firewire® Arabirimi,Intel® PRO/Kablosuz 3945ABG Ağ Bağlantısı, HP Uzaktan Kumanda, HDMI çıkış, VGA çıkış,
13 Mart 2008 de aldım Bimeksten faturalı garantili, yanımda taşımadığımdan çok az kullandım evde sadece ve prizde,üzerinde toz leke çizik mizik hiçbişi yok etiketleri bile üzerinde, sıfırdan farksız, hp çanta ile birlikte son fiyat 1100 YTL.
İkinci el mesajı:3373
Katılım zamanı: 16 Nisan 2003; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
19 Temmuz 2008; 15:01:54
pm atan visor
benimle alisveris yapanlar tiklasin iyi gunler dileyen visor---D.A.I.M.A A.L.I.N.I.K referans ise REFERANS referanslarim ve alisverislerim belli,urunu gonderipte parasini alamayan su forumda 2003 den beri olmadi,lutfen bana guvenip,saglam alisverisler yapalim.
İkinci el mesajı:407
Katılım zamanı: 17 Temmuz 2007; Şehir: İstanbul,Sultanbeyli Durum: Forumda değil
20 Temmuz 2008; 14:31:36
leptonu alacak olan kişi turkcracker :) habu visor abimde ne görse alıo yav gecenlerde arabamın altına leon ışık alcam adamla konuşltum anlaştım bnaktım visor abi yazmış hemen satılmadıysa mavılerı alan visor bende hemen pm caktım adama leronları alıyom diye cabuk görüşelim :) yoksa visor abi silip süpürcek leonları :) :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkcracker -- 20 Temmuz 2008; 14:32:34 >