Görüntü ve Ses: 15,4" TFT (1280 x 800) ACV Parlak WXGA Ekran 319MB ATI Radeon X1200 Ekran kartı (Sistem belleğini kullanarak maks. 319MB'a kadar çıkabilir) Onboard ses kartı
Depolama: 120GB Sabit Disk DVD+-RW Dual Layer Optik Sürücü
amd derim...hem 1,6 hem de 1 mb önbellek bu zamanda felç eder.her 2 ekran kartı da vasat olduğundan ister x3100 olsun ister x1200 olsun ; sonuç değişmez.her ikisi ile de oyun oynanmaz..ama başta da dediğm gibi günlük ihtiyaçlar için kullanmak zorunda olduğunuz işlemci 1.6 ghz ve 1 mb yetersiz kalır...yetse de insanın içini bayar...ayrıca starte edition saçmalık olduğu için eğer alttaki amd yi alırsanız mutlaka ya vista yükleyin ya da xp kurun.
intel işlemcili model 826 ytl,amd işlemcili 855 ytl.benim ayırdığım bütçe max. 900 lira. oyun konusunu pek dert etmiyorum.yükleyeceğim oyunlar age of empires-mythologi olacak.bunlar oynanır galiba. çalıştığım yerde wireless bağlantı var.ondan faydalanmak için alıyorum biraz da:) benimle çalışan arkadaş bim'in verdiği 450 ytl lik hplerden aldı.2 gb ram taktı makina uçuyor adeta. explorer sayfası basar basmaz geliyo,msn simgesine tıklayınca saniyesinde geliyo acaip bişey.ben de o tarz bir notebook bakıyorum.oyun oynanması çok da önemli değil.ama dediğim oyunları çalıştırırsa iyi olur :)