Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Arkadaşlar anycool t828 telefon özellikleri hakkında bilgi pls:)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Arkadaşlar anycool t828 telefon özellikleri hakkında bilgi pls:) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
E r h A N

18 Temmuz 2008; 21:00:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar anycool t828 cep telefonu almayı dşünüyorumi fşyatı hakkında bilgi, özellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Kamerası nasıl, internette bir sürü çelişkili bilgi var. ayrıca çakma olup olmadıınıı nasıl anlıcam

DH ÇEVİRİ & DİL ÖĞRETİMİ KULÜBÜ – ÇEVİRİ & DİL DESTEĞİ İÇİN TIKLAYIN
lion35

18 Temmuz 2008; 21:06:17 

keske konuları bi okusaydın kardes...: bende almayı dusunuyorum... özellik olarak butun cin malları gibi yani butun modeller aynı ozellikte ama kasalar farklı sadece...

fiyata gelince izmir cankayada 210ytl.. ile 250 ytl arası degisiyor.....

ARIKAN

18 Temmuz 2008; 21:07:11 

quote:

Orjinalden alıntı: ERHAN DAMARLI

Arkadaşlar anycool t828 cep telefonu almayı dşünüyorumi fşyatı hakkında bilgi, özellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Kamerası nasıl, internette bir sürü çelişkili bilgi var. ayrıca çakma olup olmadıınıı nasıl anlıcam

Arkadaşım gerçek anycool ile sahtesini ayıran özellilere ait başlık bir aşağıda orayı incele lütfen..Ayrıca İNTEL İLETİŞİM DIŞINDA YADA H.BURADA.COM DIŞINDA ALDIĞIN HER YEDEKİ TELEFONLAR(çin malı) SAHTEDİR.İMEİ LERİ ÇAKMADIR.aLDIKDAN 2AY SONRA OPERATÖRLER TELEFONUNU KAPATIRLAR.FORUMDA DİĞER BİLGİLER ZATEN MEVCUT....BENİM SANA TEVSİYEM KESİNLİKLE UZAK DUR BU TELEFONLARDAN ..KEŞKE --LİON ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ YAPSAYDIN BİLGİ SAHİBİ OLURDUN HEPSİNİN KASALARI DEĞİŞİK(anycoolT818-828-834-848-808--N99-n99i-Anycool500-800 vs) İÇLERİ AYNI AMA SEN BİRAZ ÖNCE ANYCOOL TC 800 ALMAK İSTİYORUM DİYE BAŞLIK AÇMIŞTIN. ŞİMDİDE T828 DİYE AÇMISSIN BURADA BİR ÇELİŞKİ VAR GİBİME GELDİ.İŞALLAH SATICI DEĞİLSİNDİR..SEVGİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARIKAN -- 18 Temmuz 2008; 21:25:05 >

ADIGE--KABARTAY-BALKAR-SİVAS
E r h A N

18 Temmuz 2008; 21:27:58 

biki satıcı matıcı değilim anycool almak isitiyorum sadece onların çakma olduunu öğrendim şimdi ggerçek anycool lara bakıyorum

ARIKAN

18 Temmuz 2008; 21:36:35 

Değerli arkadaşım anycool diye bir üretim yok.CHİNA MOBİLE-KKDİ MOBİLE BUNLARI ÜRETİYOR.SONRADA DEĞİŞİK İSİMLER BASIP PIYASAYA SÜRÜYOR.İSTERSEN E-BAY SİTESİNE BAK BAŞKA BAŞKA ADLARLA PİYASALARDA İÇLERİ TAMAMEN AYNI---İSTERSEN SEN DE PARASINI VER BU TELEFONLARA ADI YAZDIR.SENİN ADINLADA ÇIKARTIRLAR.ŞİMDİ AŞAĞIYA YAZIYORUM BAK.
CESİM-ANYCOOL-D2000-N99İ-N76-DİGİPOHONE-N95-N95MİNİ-K750- F888-N100-N101--HEPSİ VE DAHA HATIRLAYAMADIKLARIMI DA YAZMADIM...KASALAR VE İSİMLER DEĞİŞİK İÇİNDEKİ MÜNÜSÜ VE KISA YOLLARINA KADAR AYNI BU KONUDA HER TÜRLÜ BİLGİYİ VEREBİLİRİM.

ALACAKSAN GENERAL MOBİLE-SAMSUNG-NG NİN ÇİFT HATLI TELEFONLARINA BAK DERİM
BU TELEFONLARLA 10 DAKİKA KONUŞ BAŞ AĞRISI YAPIYORLAR..SAR DEĞERLERİ BELLİ DEĞİL
SEVGİLER

inanki
Uzaklaştırılmış
29.998673877315 gün cezanın 2 günü kaldı.

18 Temmuz 2008; 21:43:08 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 18 Temmuz 2008; 21:42:33 >
ARIKAN

18 Temmuz 2008; 21:46:44 

quote:

Orjinalden alıntı: inanki

İnanki kardeşim bu kızgınlığın kime ve niye sevgiler

E r h A N

18 Temmuz 2008; 21:50:07 

quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

quote:

Tüm formu araştırdım... Sonunda anycool manycool almamaya karar verdim. Telefon dediğiniz gibi alınıcak türden değil, heleki bayiden alınmayacaksa, bir sürü sahtesi var. Bilgiler için teşekükkürler (özellikle @ARIKAN sana), belki, sizi biraz deli etmiş olabilirm direk araştırmadan konuya girerek ama sorry . Nokia yada samsung almaya karar verdim, Bilgilendirme için çok teşekkürler. Dediğiniz gibi telefonların bitek kasaları değişik.

ARIKAN

18 Temmuz 2008; 21:52:32 

rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana

inanki
Uzaklaştırılmış
29.998673877315 gün cezanın 2 günü kaldı.

18 Temmuz 2008; 21:57:21 

quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

quote:

Tabii ki sana değil...

Hemen hemen her başlığa uyarı yaptığın halde forumu okumadan başlık açıyorlar...

Sen gerekli olan bütün soruların cevabını yazmışsın... Başka ?

Eee.. Bir zahmet okuyun !?
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Arkadaşlar anycool t828 telefon özellikleri hakkında bilgi pls:) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme