Haftaiçi Konuşana, Haftasonu Bedava Şimdi ön ödemeli Vodafone aboneleri haftaiçi 30 kontörlük konuşursa Pazar, 50 kontörlük konuşursa hem Cumartesi hem Pazar diğer Vodafone'lularla bedava konuşuyor.
Hesabını Bilen Tarife aboneleri ise haftaiçi 5 YTL'lik (KDV ÖİV dahil) konuşursa Pazar, 9 YTL'lik (KDV ÖİV dahil) konuşursa hem Cumartesi hem Pazar diğer Vodafone'lularla bedava konuşuyor.
Kampanyaya katılmak için HAFTASONU yazıp 7020'ye ücretsiz SMS yollayabilir, ya da 7020'yi arayıp 1'i tuşlayabilirsiniz.
Faturalı hattım olduğu için yararlanmam mümkün değil ama eşim ve tanıdıklarıma bu kampanyadan bahsedeceğim. Yurtdışındaki bazı Vodafone operatörlerinde buna benzer kampanyalar görmüştüm ve bu kampanyalar öyle kısa süreli falan olmuyordu. Sanıyorum yavaş yavaş Vodafone kendine gelmeye başlıyor
HEP ŞEBEKE İÇİ ŞEBEKE İÇİ BENCE HİÇ GÜZEL DEĞİL İŞİNE YARAYACAK ARKADAŞLARA HAYIRLI OLMASI DİLEĞİYLE
türkiyede hatta dünyada hafta sonu her yöne SINIRSIZ konuşturan bir operatör varsa söyle tabiki şebeke içi olacak turkcell de 20 kontöre 200 kontör alıyorsun 1 günlük şebeke içi bu kampanyada 1 hafta boyunca 30 kontör harcarsan hafta sonu sınırsız yani 30 kontörlük konuşma + hafta sonu sınırsız konuşma turkcellde 20 kontörü sadece 1 günlük 200 kontörlük konuşmaya veriyorsun