İkinci el mesajı:228
Katılım zamanı: 26 Mayıs 2007; Şehir: Nevşehir Durum: Forumda değil
25 Temmuz 2008; 8:47:34
ARKADAŞLAR ELİMDE PİLSAN FİRMASININ ÜRETİMİ OLAN HARİKA BİR KAYDIRAK SALINCAK SETİ VAR..BİZ OĞLUMUZ KÜÇÜK VE DIŞARSI SOĞUK DİYE EVDE KURABİLECEĞİMİZ BİR PARK HAYAL ETTİK VE 400 YTL'YE ALDIK..BİR ODAYA KURDUK ÇOK EĞLENDİ VE BAYA İŞE YARADI ONU EVDE TUTABİLDİK BU SAYEDE..ŞİMDİ GEREK KALMADI VE SATIŞA ÇIKARDIK..PİYASAYA BAKTIM VE HALA 300-400 YTL ARALIĞINDA SATILIYOR BEN 100 YTL'YE VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM PAZARLIKSIZ.. KARGO BİLGİLERİ : SORAN ARKADAŞLAR İÇİN BAKTIM VE ORTALAMA BİR FİYAT ÇIKTI..İSTANBULA 100/120 YTL CİVARINDA KARS GİBİ BİR MESAFE İÇİN SORDUM 130 CİVARINDA ÇIKTI..TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM BİLGİLERİ AŞAĞIDADIR :
Ürünün Adı :Pilsan Tavşan Kaydırak ve Salıncak Seti Markası :Pilsan Üretim Yeri :Türkiye Markanın Ait Olduğu ülke :Türkiye
# Kalite Belgeleri :Türk Patent Enstitüsü; # EC Declaratıon Of Conformıty, # EMC Declaratıon Of Conformıty, # Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesi, # Attestatıon, # Certıfıcate Of Registratıon; # TSE, # TPE
Hitap Ettiği Yaş Aralığı :3 Yaş ve +
Özellikleri : # Kaydırak, # Salıncak, # Basket potasından oluşan oyun parkı. # Dışarıda ve evde oynamak için büyük, canlı ve parlak renkli kaydırak. # Kuvvetli tabanı, geniş ve kolay tırmanılabilen basamakları ve kolay tutulabilen elcikleri ile gurup oyunları için ideal bir kaydırak.
Ürünün Ölçüleri : # Genişlik :165 cm # Derinlik : 185 cm # Yükseklik : 125 cm
Ürünün Açık Ölçüleri:Yükseklik: 120cm, En: 40cm, Boy: 153cm Ürünün Kapalı Ölçüleri:Yükseklik: 63cm, En: 40cm, Boy: 153cm
ÖNCE ÖDEME KARŞILIĞI KARGO İLE GÖNDERİLEBİLİR..
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahkax -- 24 Temmuz 2008; 16:45:57 >
İkinci el mesajı:443
Katılım zamanı: 13 Ekim 2006; Şehir: İstanbul,Kadıköy Durum: Forumda değil
22 Temmuz 2008; 23:16:55
kaydiragi demonte halde gonderseniz bile bu kadar para mi tutuyor? belki yine demonte olarak otogardan bir firmaya verebilirsiniz (20-30 ytl'ye aliyorlar boyle seyleri) almak isteyen arkadas olursa. hayirli satislar..