İkinci el mesajı:26
Katılım zamanı: 22 Kasım 2006; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
18 Temmuz 2008; 20:23:57
Bisikleti yakın bir arkadaşım satıyor ve ben kârsız aracılık ediyorum. Yeni bisiklet aldığı için satıyor. Özellikleri ve fotoğraflar aşağıda:
Kadro: Corratec X-Vert Extrem 2006 Kadro Boyu: 15,5" Amortisör: Manitou Trace Elite 100 Jantlar: Corratec DRL Alüminyum (Made in Italy) Jant Göbekleri: Shimano XT 2008 (Yeni alındı) Aynakol: Shimano 540 (Seri dışı, Deore) Orta Göbek: Shimano Octalink Vites Kolları: Shimano Deore (Teller yeni değişti) Ön Attırıcı: Shimano XT Arka Attırıcı: Shimano XT Frenler: Magura Julie Hydraulic, Ön 180mm arka 160mm Sele Borusu: Zzyzx Sele: Selle Italia Sele Mandalı: Xzyzx kelepçeli Gidon: Zzyzx açılı, 620mm Gidon Boğazı: Zzyzx kısa tip Pedal: Pdo Lastikler: Corratec Fatman 2.30 Zincir: Shimano XT (Sonradan değişti) Ruble: Shimano Deore Furş: Cane Creek, yarı entegre Elcikler: Zzyzx
Bisiklet Ankara, Eryaman'dadır. Fiyat 1200 YTL, pazarlık payı vardır. Bisiklet ulusal yarış görmemiştir. Bisikletin sıfır fiyatı 1000 €. Ağırlığı 13,2 kg, göbekler değişince 13 kg'nin altına inmiştir, kendim tartma fırsatı bulamadım. Bisiklette herhangi bir arıza yoktur. Göbekleri, vites telleri, zincir oldukça yeni. Balatalar ve rotorlar çok iyi durumda. Ön balata değişti. İlgilenen ve sorusu olan arkadaşlar bisikletin sahibine MSN yoluyla ulaşabilirler: mevzun@hotmail.comSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tech. Türk -- 18 Temmuz 2008; 20:38:02 >