arkadaşlar güzel güzel kullnaıyorken sizlere bu kadar paylaşım yapmışken mutlu mesut yaşıyordum..ama işte olanlar dün gece oldu ve laptop artık çalışmıyor
1.aletin tuşuna basmama rağmen start almıyor 2. başka şarj makinesi denedim çalışmadı yine 3. benm kini denedim başka yerde şarj da sorun yok 4. bataryayı başka a300 de denedim sorun yok çalıştı ve full..
pili çıkarttım öyle taktım gene olmadı
şuan itibari ile şarj taksam bile tuşlara bassam bile hiç bi ışık yanmıyor çalışmıyor makine .. dün o kadar oyun oynadım çatır çatır bi sorun yoktu gece yatarken slowtürkü açtım öyle uyudum sabah kalktığımda makine iptal ...servise götürcem artık ... offf offf offff
Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com (tasarımı yenilendi)-
1-Burası türkçe bir forum helppppp gibi şeyler yazarsan cevap bekleme bence 2-Güç düğmesi bozulmuş bilgisayarın sorun çok büyük değil.
allahım ya puhaha nyse saol yorumun için yinede sence tükrçelik bişey kaldımı teknoloji alanında herşey inglizce zaten birde düğme bozulmuş peki şarja takmama rağmen neden ışıklar yanmıyor birde bilmiyorsan söyliyim güç düğmesi değil toshibalarda medya tuşlarıylada pc yi çalıştırabiliyorsun ve onlarda açmıyor.. nyse dedim ya saol yinede..
teşekkürler yinede tüm yorum yazan arkadaşlara
Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com (tasarımı yenilendi)-
aynen güç düğmeşi dedğigibi arkadaşın ya o yada notebookların çalışma süreleri vvar aşıldığı zman parçalara hasar vere biliyooo dedğin gibi aşırı oyun oynaımssın bidee açık bırakıp uyuyuncaa pısssstt
düzeltilirr
desktop :coller kasa intel (c2d) 3.00 ghz zotac slı power anakart kingston 2x2 4 gb ram ddr3 n-vıda gts 812 mb ddr3 ekran kartı 1 tb hardissk vestel lcd191 ekran v.s ()()notebook :tohıba a200 1cr notebokk /intel pentium duo dan/ intel centirinlino core v2 2.2 yapıldı/ 2 gb ram /intel 362 mb ekran kartı 2 gb ramle /aver media tv kartı vs//// toshıba 42c 3000 lcd tv lg sinema sisitemi
thx man .. yaw ben tırstığım konu zaten yapılması deil aleti alırken sigortada yaptırmıştım kullanıcı hatalrına karşı ama konu şuku makineye kayvan gibi davranıp gönderirlerse yani arkadaşım servise verdi geri geldi yapılıp üst kısmı çatlak olarak iade ettiler sırf bunun için izmire kendim götürcem elimle teslim etip tutanak istycem..genel merkez kargodan kaynaklanan şeylerden dolayı diyerek sucu onlara attı bende önlemimi böyle alıyorum sıyırdım galiba so nunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmann -- 20 Temmuz 2008; 13:40:16 >
geçmiş olsun. sıcaklık problemleri laptopların en çok dertlenilen konusudur. senin de böyle olmuş. servise götürmende fayda var kendin yapmaya çalışırsan başka yerde bozulabilir ve garantiden de olursun. o yüzden bir an önce servise götürmeni tavsiye ederim.
ilgilenen arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.. bugün elden teslim ettim izmirdeki servisine bi forum doldurdular verdiler hallolunca arıycaklarmış elektrikten kaynaklanan kısa devre olabilirmiş filan falan dediler... ben ısıdan olduğunu düşünmüyorum çünki saat 10da bıraktıysam oyunu 2-3gibi uyudum yaklaşık 5ssat sorun yoktu..ama bios atmıştım 2-3gün önceden bu arada reset de yedi baya sorun onda olsaydı belli olurdu o da değil bence...tek seçenek bi forumda okumuştum elektrik şebekesine yıldırım düşmüş ve aynısı bi elemandada olmuş anakartı yanmış..bakalım sonuş ne görücez
aradaşlar bugün servisi aradım ege sorumlusunu komedi ya
acayip bi kız var akıl veriyo bana dioki hdd bozuksa ondan açılmıyordur dio bende diomki şarj bile olmuyor görüntü yok hdd bozuktur dio içimden diyorum hay senni oraya koyanıı.. sonra teknik servis elemanını istedim dioki bana sorun yaw sen versene alla alla senden bi hayır gelmeyeceği belli zaten.. nyse verdi ama bu arada dediki laptopunuzun anakartı yanmış 30güne değişir ben ohaaa çüşşşd yiroum bu arada kendi kendime ...servis elemanı aldı teli dedimki böyle böyle durum napcaz..dioki istanbulda varsa hemen değişilir,yoksa 15-20gün sürer bende dedimki okul işlerim filan var makine çok önemli eğer o okadar bekliyceksem başka alet bulucam ..bi ist merkeze sorabilirmisiniz ellerinde varmı die.aradı dediki var var... ii sevindim bende sonra gelmiş ne dio herkes bi cins ya dioki sipariş verelimmi?? şaka gibi verin tabide nie bana soruyorsunuz ki ..dioki makineyi gönderirseniz bakabiliriz anakartmı gerçekten ona bakalım başka bi arıza olabilir ..bende dedimki zaten alet sizde hmmm bakalım o zaman dio zaten baktınız dedim ve alet yanmış ama öyle aleşle değil bozulmuş yani siz söylemişsiniz o bayana..ve garantide değişicek dedim ..tamm tamm o zaman ilgileniyoruz dio...şaka gibi ya kimsenin birbirinden haberi yok.şimdi ben bunları genel merkeze şikayet etsemmi acaba bu ne alakasızlık ya
aradaşlar bugün servisi aradım ege sorumlusunu komedi ya
acayip bi kız var akıl veriyo bana dioki hdd bozuksa ondan açılmıyordur dio bende diomki şarj bile olmuyor görüntü yok hdd bozuktur dio içimden diyorum hay senni oraya koyanıı.. sonra teknik servis elemanını istedim dioki bana sorun yaw sen versene alla alla senden bi hayır gelmeyeceği belli zaten.. nyse verdi ama bu arada dediki laptopunuzun anakartı yanmış 30güne değişir ben ohaaa çüşşşd yiroum bu arada kendi kendime ...servis elemanı aldı teli dedimki böyle böyle durum napcaz..dioki istanbulda varsa hemen değişilir,yoksa 15-20gün sürer bende dedimki okul işlerim filan var makine çok önemli eğer o okadar bekliyceksem başka alet bulucam ..bi ist merkeze sorabilirmisiniz ellerinde varmı die.aradı dediki var var... ii sevindim bende sonra gelmiş ne dio herkes bi cins ya dioki sipariş verelimmi?? şaka gibi verin tabide nie bana soruyorsunuz ki ..dioki makineyi gönderirseniz bakabiliriz anakartmı gerçekten ona bakalım başka bi arıza olabilir ..bende dedimki zaten alet sizde hmmm bakalım o zaman dio zaten baktınız dedim ve alet yanmış ama öyle aleşle değil bozulmuş yani siz söylemişsiniz o bayana..ve garantide değişicek dedim ..tamm tamm o zaman ilgileniyoruz dio...şaka gibi ya kimsenin birbirinden haberi yok.şimdi ben bunları genel merkeze şikayet etsemmi acaba bu ne alakasızlık ya
Gerçekten morel bozucu bir durum. okurken sinirlendim valla aynı şey başıma gelse ne yapardım bilmiyorum.. İspatlayamıcağın bir işe girişme arkadaşım.. Sonucu bekle ondan sonra yapacagını yap.. Umarım istedigin gibi sonuçlanır..