Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Telekom Kazığı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Telekom Kazığı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ShaLer

18 Temmuz 2008; 19:09:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Geçen ay limitliden limitsize geçtim bu ay 72 milyon fatura gelmiş. Neden diye sorduğumda ''20 milyon geçiş ücreti'' dediler. İlk kez duydum böyle bir şey, daha önceden başına böyle bir olay gelmiş olan var mı? Yoksa sadece bana mı geçiriyorlar yağlı kazığı

The Dark Knight

PeGaSuS@01

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Temmuz 2008; 20:01:04 

bide geçen ay kotayı aşmışsan hesap kesim tarihinden sonra geçtiğin değerde faturaya 1 sonraki aya yansıyor tarife değiştirirken extra ücret talep edilmesi tam bi saçmalık

Q6600 3.5ghz 1.4v(SIVI SOĞUTMA)/gigabyte X38ds4/2x1gb ocz reaper 934mhz 5-4-4-12@2.35v/his hd3870 ICEQ turbo 870mhz-2500mhz/seagate sata2 250 gb/lc power 550wat/tehermaltake SHARK/BENQ 22''
/SIVI SOĞUTMA BİLEŞENLERİ MC-Block-CPU/MAGICOOL Extreme I - 120mm Radyatör/ATMAN F202 POMPA//
ALPHACOOL Alphacola - 1L UV-Yeşil SIVI/
theraptorx

18 Temmuz 2008; 20:08:20 

Geçiş ücreti diye bir şey yok.Limit değişikliğinden sonraki ayı beklemen gerekiyor.Muhtemelen onu beklememişsin

Darkwinter

18 Temmuz 2008; 20:15:07 

quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Geçiş ücreti diye bir şey yok.Limit değişikliğinden sonraki ayı beklemen gerekiyor.Muhtemelen onu beklememişsin

Smile ADSL, Superonline, Tellcom gibi hizmet sağlayıcıları bu konuda sizi uyararak, tarife değişikliğinizi ay başında gerçekleştireceklerini belirtiyorlar.. Ama TTnet kazıklamak için, hiçbir uyarıda bulunmuyor.. Yaptıkları tam bir şerefsizlik..

From Hell 2 Heaven..
(Ucuz rapid-share premium hesap isteğen pm atabilir.)

dgnzcn

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 20:20:43 

haram olsun.
fahiş fiyatlar ile soydukları yetmezmiş gibi birde geçiş ücreti mi aldılar

NIKON D300 | MB-D10 Grip | Nikkor 24-85 mm | Nikkor 60 mm | Nikkor 105 mm vr | Nikkor 70-300 mm vr
SB-800 Speedlight | Lowepro 200 AW | Sandisk Extreme III 4gb | Manfrotto 785B Tripod
{ inş. yakında: nikkor 12-24 mm }
ShaLer

18 Temmuz 2008; 20:26:58 

Geçen ayın faturası ödenmişti kota aşım ücreti gibi bir şey söz konusu değil. Adamı arayıp sordum geçtim mi diye? Geçtin dedi. İstediğim gibi download yapabilr miyim dedim? evet dedi. Sonra gelen fatura 72 milyon. Ha sokakta gasp etmişler ha böyle ikisi de aynı yola çıkıyor.

The Dark Knight

Serdar

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 20:57:25 

Faturanıza bakar mısınız "kıst aylık ücret" diye bir şey var mı? Varsa gelen ücret normal...

Tierarzt
eski isim / salpyilmaz
blog / www.serdar.ws
ShaLer

18 Temmuz 2008; 21:04:10 

Malesef faturayı bulamadım.

The Dark Knight

Brutalite

18 Temmuz 2008; 21:14:35 

quote:

Orjinalden alıntı: PeGaSuS@01
bide geçen ay kotayı aşmışsan hesap kesim tarihinden sonra geçtiğin değerde faturaya 1 sonraki aya yansıyor tarife değiştirirken extra ücret talep edilmesi tam bi saçmalık

ya da

quote:

Orjinalden alıntı: Serdar
Faturanıza bakar mısınız "kıst aylık ücret" diye bir şey var mı? Varsa gelen ücret normal...

Başka bir açıklaması yok. Geçiş ücreti denen bir şey yok. Ha varsa da, tutturabildiğine artık...

kobol ' un hırçın çocuğu 'adama'
propesyonel

19 Temmuz 2008; 0:14:27 

sözleşmeli aboneysen . sözleşme süresi dolmadan tarife değişikliklerinde extra ücretler bindiriyolar

Serdar

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 11:44:21 

quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

Tamamen Türk Telekom karşıtı biri olarak söylüyorum, elinizde fatura olmadan bu kadar sert ve kesin yorum yapmanız doğru değil. Müşteri hizmetlerindeki ya da sizin görüştüğünüz her kimse, verdiği bilgi doğru olmak zorunda değil, zira bu işle uğraşanlar işinin ehli değil. Dolayısıyla takip size düşüyor. Ay ortasında değişen her tarifede benzer durum yaşanır, yeni tarifenin yarım kullanıldığı kısmı kıst aylık ücret olarak sonraki faturaya yansıtılır. Dolayısıyla suçlamadan önce hakikaten durum bundan mı kaynaklanıyor sorusunun cevabını almak için "sağlamasını" yapmalısınız. O da fatura bilgilerinizi öğrenerek olur ancak...

Tierarzt
eski isim / salpyilmaz
blog / www.serdar.ws
Darkwinter

19 Temmuz 2008; 12:05:21 

quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

Tamamen Türk Telekom karşıtı biri olarak söylüyorum, elinizde fatura olmadan bu kadar sert ve kesin yorum yapmanız doğru değil. Müşteri hizmetlerindeki ya da sizin görüştüğünüz her kimse, verdiği bilgi doğru olmak zorunda değil, zira bu işle uğraşanlar işinin ehli değil. Dolayısıyla takip size düşüyor. Ay ortasında değişen her tarifede benzer durum yaşanır, yeni tarifenin yarım kullanıldığı kısmı kıst aylık ücret olarak sonraki faturaya yansıtılır. Dolayısıyla suçlamadan önce hakikaten durum bundan mı kaynaklanıyor sorusunun cevabını almak için "sağlamasını" yapmalısınız. O da fatura bilgilerinizi öğrenerek olur ancak...

Ama ortada yine suçlu var.. Tarifeler ile ilgili bilgiyi en iyi kurumdan alabilirsiniz. Arkadaş müşteri hizmetlerini aramış; download yapıp yapamayacağını sormuş.. Müşteri hizmetleri de olumlu cevap vermiş.. Sonuçta faturasına kıst ücreti yansımış. Tamamen çalışanın dolayısı ile kurumun hatası.. Bence bu bilgiyi arkadaşa veren çalışanın maaşından kıst ücreti kesilmeliydi, arkadaşa da fiyat farkı yansıtılmamalıydı.. Ama nerdeee.. Mahkeme kararlarnı hiçe sayan bir kurum var karşınızda.. Kazandığımız paraları sömürüp yurtdışına çıkarttan bir kurum.. Çalışanlar da afedersiniz "ot" sözüm meclisten dışarı.. Hiç kimse işini doğru dürüst yapmıyor..

From Hell 2 Heaven..
(Ucuz rapid-share premium hesap isteğen pm atabilir.)

computeron

19 Temmuz 2008; 12:18:42 

Tarife değişikliğinde geçiş ücreti diye birşey yok superonline de..

Cahilden korkma yarı cahilden kork.

İnsanlar para kazandıkca kibarlaşırmış.
Serdar

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 12:58:34