Geçen ay limitliden limitsize geçtim bu ay 72 milyon fatura gelmiş. Neden diye sorduğumda ''20 milyon geçiş ücreti'' dediler. İlk kez duydum böyle bir şey, daha önceden başına böyle bir olay gelmiş olan var mı? Yoksa sadece bana mı geçiriyorlar yağlı kazığı
bide geçen ay kotayı aşmışsan hesap kesim tarihinden sonra geçtiğin değerde faturaya 1 sonraki aya yansıyor tarife değiştirirken extra ücret talep edilmesi tam bi saçmalık
Geçiş ücreti diye bir şey yok.Limit değişikliğinden sonraki ayı beklemen gerekiyor.Muhtemelen onu beklememişsin
Smile ADSL, Superonline, Tellcom gibi hizmet sağlayıcıları bu konuda sizi uyararak, tarife değişikliğinizi ay başında gerçekleştireceklerini belirtiyorlar.. Ama TTnet kazıklamak için, hiçbir uyarıda bulunmuyor.. Yaptıkları tam bir şerefsizlik..
Geçen ayın faturası ödenmişti kota aşım ücreti gibi bir şey söz konusu değil. Adamı arayıp sordum geçtim mi diye? Geçtin dedi. İstediğim gibi download yapabilr miyim dedim? evet dedi. Sonra gelen fatura 72 milyon. Ha sokakta gasp etmişler ha böyle ikisi de aynı yola çıkıyor.
Orjinalden alıntı: PeGaSuS@01 bide geçen ay kotayı aşmışsan hesap kesim tarihinden sonra geçtiğin değerde faturaya 1 sonraki aya yansıyor tarife değiştirirken extra ücret talep edilmesi tam bi saçmalık
ya da
quote:
Orjinalden alıntı: Serdar Faturanıza bakar mısınız "kıst aylık ücret" diye bir şey var mı? Varsa gelen ücret normal...
Başka bir açıklaması yok. Geçiş ücreti denen bir şey yok. Ha varsa da, tutturabildiğine artık...
Tamamen Türk Telekom karşıtı biri olarak söylüyorum, elinizde fatura olmadan bu kadar sert ve kesin yorum yapmanız doğru değil. Müşteri hizmetlerindeki ya da sizin görüştüğünüz her kimse, verdiği bilgi doğru olmak zorunda değil, zira bu işle uğraşanlar işinin ehli değil. Dolayısıyla takip size düşüyor. Ay ortasında değişen her tarifede benzer durum yaşanır, yeni tarifenin yarım kullanıldığı kısmı kıst aylık ücret olarak sonraki faturaya yansıtılır. Dolayısıyla suçlamadan önce hakikaten durum bundan mı kaynaklanıyor sorusunun cevabını almak için "sağlamasını" yapmalısınız. O da fatura bilgilerinizi öğrenerek olur ancak...
Tamamen Türk Telekom karşıtı biri olarak söylüyorum, elinizde fatura olmadan bu kadar sert ve kesin yorum yapmanız doğru değil. Müşteri hizmetlerindeki ya da sizin görüştüğünüz her kimse, verdiği bilgi doğru olmak zorunda değil, zira bu işle uğraşanlar işinin ehli değil. Dolayısıyla takip size düşüyor. Ay ortasında değişen her tarifede benzer durum yaşanır, yeni tarifenin yarım kullanıldığı kısmı kıst aylık ücret olarak sonraki faturaya yansıtılır. Dolayısıyla suçlamadan önce hakikaten durum bundan mı kaynaklanıyor sorusunun cevabını almak için "sağlamasını" yapmalısınız. O da fatura bilgilerinizi öğrenerek olur ancak...
Ama ortada yine suçlu var.. Tarifeler ile ilgili bilgiyi en iyi kurumdan alabilirsiniz. Arkadaş müşteri hizmetlerini aramış; download yapıp yapamayacağını sormuş.. Müşteri hizmetleri de olumlu cevap vermiş.. Sonuçta faturasına kıst ücreti yansımış. Tamamen çalışanın dolayısı ile kurumun hatası.. Bence bu bilgiyi arkadaşa veren çalışanın maaşından kıst ücreti kesilmeliydi, arkadaşa da fiyat farkı yansıtılmamalıydı.. Ama nerdeee.. Mahkeme kararlarnı hiçe sayan bir kurum var karşınızda.. Kazandığımız paraları sömürüp yurtdışına çıkarttan bir kurum.. Çalışanlar da afedersiniz "ot" sözüm meclisten dışarı.. Hiç kimse işini doğru dürüst yapmıyor..