Üstad bendede aynı işlemcide var. Sistemim donanım listemde var. Ben EP35C-DS3R'nin FSB duvarından olduğunu tahmin ettiğim 445 Mhz'i geçemedim. Dolayısıyla İşlemciyi 3600' e çıkartmak nasip olmadı. Aynı board'la q6600'ü de 443 Mhz'in üzerine çıkartamamıştım.Şu an 9450'yi 3400 Mhz'de günlük kullanıyorum. Sorularım ve sorunlarım ise: 1 - Düşüncem doğru mu onu bir bilene sor mantığıyla board'un Fsb duvarı ile ilgili düşüncemin doğru olup olmadığını sana sormak istedim? 2 - Birde İşlemci ısısı normalde 30-35'lerde iken programlarda çekirdek ısısı 50 derecelerde normal kullanımda. Big Typhoon'la bu ısı değerleri normal mi? 3 - İşlemci ısısı olarak çekirdek ısılarınımı referans almalıyım? 3400 Mhz de voltajı kaç volt vermeliyim? Şu an +1 volt (Yanılmıyorsam 1,275V) yeterli mi? Yanıtların için şimdiden teşeküürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suvari96 -- 19 Temmuz 2008; 18:57:42 >
Üstad bendede aynı işlemcide var. Sistemim donanım listemde var. Ben EP35C-DS3R'nin FSB duvarından olduğunu tahmin ettiğim 445 Mhz'i geçemedim. Dolayısıyla İşlemciyi 3600' e çıkartmak nasip olmadı. Aynı board'la q6600'ü de 443 Mhz'in üzerine çıkartamamıştım.Şu an 9450'yi 3400 Mhz'de günlük kullanıyorum. Sorularım ve sorunlarım ise: 1 - Düşüncem doğru mu onu bir bilene sor mantığıyla board'un Fsb duvarı ile ilgili düşüncemin doğru olup olmadığını sana sormak istedim? 2 - Birde İşlemci ısısı normalde 30-35'lerde iken programlarda çekirdek ısısı 50 derecelerde normal kullanımda. Big Typhoon'la bu ısı değerleri normal mi? 3 - İşlemci ısısı olarak çekirdek ısılarınımı referans almalıyım? 3400 Mhz de voltajı kaç volt vermeliyim? Şu an +1 volt (Yanılmıyorsam 1,275V) yeterli mi? Yanıtların için şimdiden teşeküürler...
GİGABYTE IN EP35C SERISI YERINE P35C SERISINI ALSAYDIN O FSB DUVARINI ASARDIN. EP35C SERISI ANAKARTI OC OZURLU.GENE II FSB YAPMISISN ONA DUA ET.
DEGISTIREBILIYORSAN P35C-DS3R REV 2.1 OLANI BULUP OC YAPMAN.O SERİ DAHA İİ OC OLUYOR.İKİ ANAKARTI KULLANAN BİRİ OLARAK SÖLÜYORUM BUNLARI
Arkadaşlar bende bu işlemciden almak istiyordum Q9450 İLE Q6600 ARASINDA ÇOK PERFORMANS FARKI VARMI BEN Q9450 ALMAK İSTİYORUM 12MB CACHE VAR BİRDE BU İŞLEMCİYİ EN YÜKSEK HIZA ÇIKARACAK ANAKART HANGİSİ ONU ALMAK İSTİYORUM ŞUAN BENDE ANAKART GIGABYTE - P35-DS3L VAR VE Q9450 BU ANAKARTTA ÇALIŞIRMI? ÇİPSET INTEL P35 FSB HIZI 1333 MHZ BELLEK TÜRÜ DUAL DDR2 800 ON-BOARD SES REALTEK ALC 888 7+1 ON-BOARD GÖRÜNTÜ YOK ON-BOARD LAN GIGABIT DİĞER ÖZELLİKLER
REV 2.0 ( TAMAMI SOLID KAPASİTÖR ) QUAD-CORE / CORE 2 EXTREME / CORE 2 DUO / PENTIUM EXTREME / PENTIUM D DESTEKLİ FSB 1333 / 1066 MHZ INTEL P35 INTEL ICH9 4 ADET DUAL DDR2 1066 MAX 8 GB 1 ADET PCI EXPRESS X16 3 ADET CI EXPRESS X1 3 ADET PCI 1 ADET IDE KANALI 4 ADET SATA2 REALTEK ALC 888 7+1 GIGABIT LAN 8 ADET USB 2.0 SPDIF 3 YIL GARANTİLİ http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2629
Sound Blaster Digital I /o Module bu ürünü arıyorum lütfen istanbulda yada başka bir yerde bulan olursa bana ulaşırsa sevinirim e-mail ve msn adresim burckurt66@yahoo.com
Sound Blaster Digital I /o Module bu ürünü arıyorum lütfen istanbulda yada başka bir yerde bulan olursa bana ulaşırsa sevinirim e-mail ve msn adresim burckurt66@yahoo.com
SAMASRA fanlarımız aynı ama ısı farkları var gibi. Ben 3.4 Ghz'de 46-48 derece arası boşta ısıyla kullanıyorum (Erzurum'dayım oda ısısı 25 dereceyi geçmiyor). Fanının vidalarını biraz sıklaştır yada kullandığın macunun kalitesini arttır bence. Eğer default Ghz deise kesin bir montaj sorununu olduğunu söyleyebilirim.