Birkaç gündür 17 inch monitörüm tamirdeydi. Yanlış ayarlarla kullanmamdan dolayı görüntü gelmiyordu. Bu gün nihayet bir sürü git-gelden sonra tamirden aldım ve kullanmaya başladım. Ancak monitörün tam ortasında sürekli 1 mm çapında gri bir nokta var. Ayrıca monitörün orta kısmında, üstte daha çok olmak üzere bariz bir bulanıklık söz konusu. Daha önce bunlar yoktu.
Zaten bu tamirciye götürdüğüme iyice pişman olmuş durumdayım, o yüzden sizin tavsiyelerinizi bekliyorum. Monitördeki bu sorunlara ne neden oluyor olabilir? Tekrar tamire götüreyim mi yoksa bu sorunlara bakarak yeni monitör almanın zamanı geldi mi sizce? Özellikle monitörden anlayan arkadaşların önerilerini bekliyorum...
Ekleme: Ayrıca beyaz bir sayfada sağ tuş menüsünü açtığımda bile bütün ekranın parlaklığı bir anda değişiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 18 Temmuz 2008; 19:01:08 >
öpüşürken; -göz bebekleriniz büyür. -kalbiniz daha hızlı çalışır. -kendinize güveniniz artar. -34 yüz kasını çalıştırırsınız. -çürükleri önleyecek kadar salgı salgılarsınız. -6.4 kalori yakarsınız.