Merhaba arkadaşlar laptop ile gelen işletim sistemi vista olduğu için sisteme format attım. Sorun şuki laptop ile berabergelen cd lerde xp driverı yok ve sitesindende bulamadım. Model numası VGN-FZ21E . Ekran kartı modeli NVIDIA GEFORGE 8400M GT dir.
etrafimdaki tanidigim insanlara bilgisayar tavsiyesi verirken hep markanin onemli olmadigini onemli olan seyin verdigi destek, fiyat performans orani, ve mumkun oldugunca uzun sureli kullanabilmek oldugunu soylerim... Yani imaj hicbir seydir susuzluk hersey... Evet bende internet sitesine baktim ve sadece vista suruculeri vardi.. helal olsun sony sende bunu yaptinya.... neyse
assagidaki linkte her sey var yalniz linklerden yararlanmak icin siteye uye olman gerekiyor.... Aslinda anlayacaginiz uzere sonucta dizustu olsun masaustu olsun bilgisayarlar toplamadir yani sony gidipte kendisi surucu yazmiyor dizustunde barinmis olan parcalarinin ureticileri yaziyor... sony inin tek gorevi o suruculeri kendi sitesine koymak... tabi yedi paralari microshaft tan zorla vista kullandiracaklar adama... neyse sana kolay gelsin
http:// www. notebook . gen. tr/ ileti32397.html
bosluklari birlestir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarcay -- 18 Temmuz 2008; 21:43:38 >