Markası ''k750i'' olan bir telefonum var. Telefonun çoğu yeri soyuldu. Birkaç yeri çıktı. Arkasındaki kaymalı yeri (şimdi adını unuttum, eskiden kaydırınca kamera otomatik açılıyordu.) şu an bozuk. Açıldığında kamera otomatik olarak çalışmıyor. Kısacası telefonu çok kötü kullandım ve şu an satmak istiyorum. Bu telefonu ne kadara satabilirim veya satabilir miyim ?
kardes hor kullanmıssın dedine göre düşün yane oto pazarına gidiyon elinde şahin var :D ama kaporta göçmüş para verirmisin o arabaya o hesap yane ;) bence kasayı degiştir kullan 2.tel olarak daha karlı bi yatırım yapmış olursun bence
kardes hor kullanmıssın dedine göre düşün yane oto pazarına gidiyon elinde şahin var :D ama kaporta göçmüş para verirmisin o arabaya o hesap yane ;) bence kasayı degiştir kullan 2.tel olarak daha karlı bi yatırım yapmış olursun bence
Sanırım telefonun kapağını değiştirince garanti kapsamından çıkıyor. Bir de değiştirdiğimde orjinalinin yerini tutar mı acaba ?
Sanırım telefonun kapağını değiştirince garanti kapsamından çıkıyor. Bir de değiştirdiğimde orjinalinin yerini tutar mı acaba ?
yahu garantisi warsa yollasana ben 2. yılın sonunda garantisi biterken garantiden telefonu yeniledm
yahu garantisi warsa yollasana ben 2. yılın sonunda garantisi biterken garantiden telefonu yeniledm
Bildiğim kadarıyla garantide sadece telefon onarılıyor, yenisi veriliyor mu ?
valla kardes servise degiştirtirt dicem onlarda adamı soyuyor yav:S ama o haliyle satıcam dersen 80-100 arasında fiyat verirler telefoncular 140a satıyor onu ;)
Sağlamı temizliğine göre 60-80 arası ediyor telefoncularda, gerisini sen düşün.
bn de de k750i var. ayıp yaw o kadar az mı?
100-120 arası istemediğin kadar bulayım maltepe pazarından, bide dağılmış alet yani, w810 a 150-160 verip 190 a kadar satıyolar.Üretimi bile olmayan telin kaç para olmasını bekliyosunuz ki ? Değiş dokuş kapak değil, en iyisi bile alınalı 2 sene olmuştur, kasanında hiç değişmediğini cihazın açılmadığını düşün nekadar yıpranır sence, çoook. Kasa değişti ise zaten yarısını öldürür fiyatın, ya ölücü bi telefoncuya verecen yada arkadaşına elden satıcan, adam gibi iş yapan telefoncular zaten açılmış cihaz almıyolar, satarken problem cıkıyor diye.
Bu arkadaştaki telin max edeceği 50 ytl dir. Tabi ben onun yalancısıım, canını çıkardığını sölüyor aletin. Arkadaşın yapacağı en güzel şey 15$ a 1 nci sınıf yan sanayi bir kasa almak, 10 lirada telefoncuya bayılıp taktırıp güle güle kullanmak. En karlısı bu olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 21 Temmuz 2008; 1:02:51 >