öncelikle herkese merhaba elimde bir adet EDIMAX EW7728IN MIMO nMAX pci wireless kart var ve zayıf sinyal aldığım için bu karta anten alıp takmak istiyorum lakin bu kartın arkasında üç adet anten var ve özelliklerine bakılırsa her biri 3 dpi yazıyor ama ben pek inanmadım neyse konuya dönüyorum sizlerden ricam anlayanınız varsa bu karta anten takacam ama kartın arkasında üç anten var elimde ise bir anten var ben bu anteni hangi girişe takmalıyım herhangi birine takarsam sorunum çözülmüş olurmu yoksa üç ayrı anten mi almam gerekiyor ki bu bana baya bir pahallıya patlar anteni elle yapsam üç ayrı kablo ile bu karta nasıl bağlantı yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
* Tek anten yeterli.Ancak tek antenle 300 Mbps ye çıkamazsın.Zaten üç antenin amacı üç ayrı kanaldan iletişim sağlayarak hızı arttırmak.(Multi In Multi Out)
cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim yazılanları özetlersek üç ayrı anten kullanmam gerekir ki bunu hazır olarak satın alsam biraz yüksek bir meblağ ödemem gerekecek ama antenleri kendim yaparsam bu abartı olmaz mı? yani üç ayrı anten yapacam düşünmek bile beni yoruyor:) bunun yerine başka bir seçeneğim olabilirmi yada üç ayrı anten yapmak gibi bir eyleme başvurayım mı bu konuda sizin görüşünüz ne olur
optimarax biliyorsan Allah rızası için şu Multi In Multi Out nedir birasz açıklarsen harkes yabancı buna kimse birşey bilmiyor "oooo bu üç antenliymiş bunu alalım daha iyi" den başka....