Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
EDIMAX EW-7728IN 300Mbps PCI KART yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> EDIMAX EW-7728IN 300Mbps PCI KART yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kare_-_as

18 Temmuz 2008; 16:29:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

öncelikle herkese merhaba elimde bir adet EDIMAX EW7728IN MIMO nMAX pci wireless kart var ve zayıf sinyal aldığım için bu karta anten alıp takmak istiyorum lakin bu kartın arkasında üç adet anten var ve özelliklerine bakılırsa her biri 3 dpi yazıyor ama ben pek inanmadım neyse konuya dönüyorum sizlerden ricam anlayanınız varsa bu karta anten takacam ama kartın arkasında üç anten var elimde ise bir anten var ben bu anteni hangi girişe takmalıyım herhangi birine takarsam sorunum çözülmüş olurmu yoksa üç ayrı anten mi almam gerekiyor ki bu bana baya bir pahallıya patlar anteni elle yapsam üç ayrı kablo ile bu karta nasıl bağlantı yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

kartın resmi aşağıda

Batuist

18 Temmuz 2008; 17:15:01 

sadece tekini değiştimen bir fayda sağlamayacaktır.. hepsini aynı anten ile değiştirirsen daha iyi olur..

optimarax

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 17:17:20 

*
Tek anten yeterli.Ancak tek antenle 300 Mbps ye çıkamazsın.Zaten üç antenin amacı üç ayrı kanaldan iletişim sağlayarak hızı arttırmak.(Multi In Multi Out)

By_Hack_System RAT (Remote Access Team)
kare_-_as

18 Temmuz 2008; 18:22:45 

cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim yazılanları özetlersek üç ayrı anten kullanmam gerekir ki bunu hazır olarak satın alsam biraz yüksek bir meblağ ödemem gerekecek ama antenleri kendim yaparsam bu abartı olmaz mı? yani üç ayrı anten yapacam düşünmek bile beni yoruyor:) bunun yerine başka bir seçeneğim olabilirmi yada üç ayrı anten yapmak gibi bir eyleme başvurayım mı bu konuda sizin görüşünüz ne olur

a_kosif

Sisteme Gözat

22 Temmuz 2008; 1:04:58 

optimarax biliyorsan Allah rızası için şu Multi In Multi Out nedir birasz açıklarsen harkes yabancı buna kimse birşey bilmiyor "oooo bu üç antenliymiş bunu alalım daha iyi" den başka....

optimarax

Sisteme Gözat

22 Temmuz 2008; 8:23:35 

*

http://www.pclabs.gen.tr/2006/09/04/edimaxtan-uygun-fiyata-mimo-ozellikli-kablosuz-router-6216gm/

By_Hack_System RAT (Remote Access Team)
a_kosif

Sisteme Gözat

22 Temmuz 2008; 23:16:04 

teşekkürler optimarax gene aydınlattın ortalığı

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> EDIMAX EW-7728IN 300Mbps PCI KART yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Euro 2008 (PC-PS3-Xbox360)
Avrupa şampiyonası heyecanı konsollar ve PCde oyuncularla buluşuyor.
Mojopac video inceleme
USB belleklerinizi kisisel bilgi üstüne donusturun

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir