Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ACİLLL..Yeniyim lütfen yardım edin internete giremiyorum

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> ACİLLL..Yeniyim lütfen yardım edin internete giremiyorum Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
londonbridge

18 Temmuz 2008; 16:22:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba xp kullanıcısıyım bilg. de 2 oturum var sürekli girdiğim oturumda artık internete giremiyorum.Hem explorer hemde mozilla var genelde mozilladan girerdim ama bugün denedim açılmadı mozilla ya basıyorum ekrana sanki hiç basmamışım gibi bişey gelmiyor explorerda çalışmıyor ağ bağlantılarımdan devre dışı bırak dedim bazen yaparım böyle yine her zamanki gibi etkinleştir dedim bana bağlantı başarısız dedi. diğer oturuma geçtim orda mozilla çalışıyor ama her zamnkinden daha yavaş lütfen yardımcı olun ancak daha yeniyim ayrıntılı anlatırsanız seviniRim şimdiden teşekürler

ayhankara

18 Temmuz 2008; 21:10:26 

bir sürü sebep olabilir kablo arızasından tut ta daa bir çok neden en çok yeni isen biraz anlayan birini bul yada forumu iyice araştır bak bakalım deneme yanılma ile çözersin belki.

clarion

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 21:13:48 

Madem yeni bilgisayar kullanıcısısın eline XP yada Vista hangisini kullanıyorsan onun diskini al, Bilgisayar ile birlikte verilen tüm Cd leri bul çıkart, Önemli dosyalarını yedekle ve şu linki incele

Format nasıl atılır, Windows nasıl kurulur.....Nasıl olsa ömrün boyunca lazım olacak.

http://forum.donanimhaber.com/m_10202870/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 18 Temmuz 2008; 21:13:12 >

Athlon64 X2 5200+(@3.1GHz) / 4GB OCZ DDR2 800 / BIOSTAR A740G M2+ (740G+SB700) / PALIT HD2600Pro Sonic @XT
VistaX64 SP1
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> ACİLLL..Yeniyim lütfen yardım edin internete giremiyorum Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI NX8500GT ekran kartı
Fiyat performans kategorisinde yeni OC canavari NX8500GT
IDEMARK İnteraktif yazı tahtas
Eğitim teknolojilerinin ulaştığı son noktalardan biri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç