Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
DVD CAMERA YARDIM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> DVD CAMERA YARDIM Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
maradona83

18 Temmuz 2008; 16:20:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sony handcam dvd 105e modeline sahibim cektigim görüntüleri birtürlü cd ye aktaramamıştım nero8 ile dvd vcd olarak artık cd ye aktarabiliyorum ancak bir sorunum var . öncelikle şöyle anlatayım ,camera cekimlerini mini dvd si üzerine VİDEO ve VR modunda atıyor video modu TS_VİDEO ,VR modu ise VR_MOVİE OLARAK ATIYOR VR modunda daha sonra bütüün kareler üzerinde kesme silme düzeltme yapıldıgından bunu tercih ediyorum bu nero8 ile bu modda dahi olsa artık atabiliyorum cd ye ancak bu nero8 elimde degilken nero 6 vardı onla bu VR modunda atamıyordum o zaman cektigim görüntüleri bende direk kalıp olarak dvd cd sine attım tabi kalıp olarak attıgımdan dvd playerlarda açamıyordum bilgisayarda açabiliyordum şimdi bu dvd deki kalıbı dvd veya vcd playerlarda açmak için ne yapmam gereklidir nero8 de denedim olmuyor ben mi yapamadım yardımcı olusanız sevinirim???????????

2008CHEVROLET AVEO SEDAN 1.4SE BRC , HP dv6172 ıntcore2 1.66 ram512 nıvıdıa7400
maradona83

18 Temmuz 2008; 17:58:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sorunu avs vıdeo converter ile çözdüm ama şimdi bunu ücretsiz download ettimde süresi geldimi kapannacak kapanmaması için ne yapabilirim

2008CHEVROLET AVEO SEDAN 1.4SE BRC , HP dv6172 ıntcore2 1.66 ram512 nıvıdıa7400
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> DVD CAMERA YARDIM Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Tümleşik Ses Kartları Video
6 Farklı anakart üzerinde yer alan ses kartı ve 1 adet PCI ses kartının performans karşılaştırması bu videoda
Crysis DH Özel: Cevat Yerli il
Crysis DH Özel: Cevat Yerli ile Röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir