Yeni aldığım jamam ile aramda bazı sorunlarım var.Şuan bulunduğum yer dolayısıyla üzerindeki wm5 rusça işletim sistemi mevcut hernekar çok sorun olmasada tr olarak kullanmak istiyorum.Sırf bu nedenle nette bulduğum wm5 türkçe yamasını kurdum alet hard resetle ancak kendine geldi bu konuda hertürlü öneriye açığım.
Bir başka konu rom yükleme ile ilgili jama ile uyumlu wm6 romunu çektim çalıştığı i-mate forumlarında onaylanmış ancak yükleme konusu biraz çetrefilli aletin elimde patlamasını istemiyorum açıkcası.İ-mate forumlarında
update wm6.0 1.format your TF card with FAT 2.copy all files to your TF card 3.remove you SIM card 4.start you JAMA The phone will be auto update
şeklinde bir kaç satır karalanmış ancak anlatım beni tatmin etmedi bu işin jama üzerinde nasıl yapılacağını anlatırsanız sevinirim.
Ve son olarak bluetooth konusu var alet üzerinde 1.2 versiyonu yüklü yaptığım denemelerde yavaş ötesi sonuçlar alıyorum bi terslik var ama anlamadım.
usta sakın türkçe yama kurma teli orjinal dilinde kullan türkçe yama hem teli kasar hemde bazı pro. çalışmaz örn: hesap makinası sana yardımcı olacak bi yer biliyorum pm atarım bi sorn olursa pm at