Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TURKCELL KAMPANYALARINDAN MEMNUNMUSUNUZ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> TURKCELL KAMPANYALARINDAN MEMNUNMUSUNUZ? Sayfa: [1]
[Poll]

TURKCELL KAMPANYALARINDAN MEMNUNMUSUNUZ?

Evet Memnunum.
  43% (17)
Hayır Memnun Değilim Hala Pahalı
  46% (18)
Vodafone Geçmeyi Düşünüyorum
  2% (1)
Avea ya Geçmeyi Düşünüyorum
  7% (3)
Faturalı Hattım Var Faydalanamıyorum
  0% (0)

Toplam oy : 39

(en son oy tarihi : 27 Ağustos 2008; 17:51:25) 
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Noxco

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Temmuz 2008; 15:41:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Son zamanlarda epey bi çırpınıyor Turkcell, ama şahsen ben bunların tamamını kontor yükletme çabası olarak görüyorum. Ve kullandığım dönemlerden biliyorum, TURKCELL hala çok pahalı. Turkcell e doğru aramalarımda bile beni zorda bırakacak kadar pahalı....

O yüzden bu böyle sürerse en yakın zamanda vodafon yada avea ya geri dönmeyi düşünüyorum, onlarda aylık 100 kontor beni idare ediyordu çünkü.

Bico

18 Temmuz 2008; 15:47:19 

Evet sevgili Noxco haklısın kardeşim.

Avea 100-150 kontöre cazip fırsatlarken sunarken TURKCELL 250 kontör koşulu sunmakta..
Ayrıca yine Avea 39 Kontöre 500 sms veriyor ve KALICI YAPIYORKEN Turkcell DÖNEMSEL KAMPANYALARLA geçiştirmeyi planlıyor..

Yalnız AVEA şu anda TAM ZAMANI gelmişken MOBİL ÖĞRENCİ ve HEPSİ BİR tarifelerini tekrar DÜZENLEMELİ çünkü rekabette geri planda kalmaması lazım..

Ayrıca AVEA'dan yeni FATURASIZ TARİFELER BEKLİYORUZ..

C* İNADINA SEVGİ,İNADINA AŞK,İNADINA VATAN C*
loony cooky

18 Temmuz 2008; 16:47:19 

son yaptığı kampanyalardan yağmur ve zıplayan kampanya bence berbattı. doğru düzgün kimse yararlanamadı bu kampanyalardan. daha önce yaptıkları kampanyalar evet geçiciydi ama güzeldi. yap 6 kere 60 kampanyasını tekrar. her yöne sms kampanyasının süresini uzat.

ENGİN
eski nick: kullanici adi
HmB_SaL

18 Temmuz 2008; 16:56:16 

ben diğer hatlarıda kullandım ama türkcell den iyisi şu anda yok gibi.Tabi hazırkart olacak faturalı değil

çok geç

18 Temmuz 2008; 16:58:47 

turkcell kampanya yapma görünümü veriyor kendisine
zıpla kampanyası var kimse yararlanamıyor
yağmur kampanyası kimse yararlanamıyor
tonla kazan servisine yeni üye almıyor
dakika bizden kaldırıldı
konbara birçok tarifede kaldırıldı.
kontör transfer olmuş 4 kontör
sms paketi geçici 2 aylık
son çıkardığı tarifeler 250 kontör yükleme koşullu

sen kendini acıya alıştırma,diren dünya'ya dünya değişsin...değişim yakında..
Snaqe

18 Temmuz 2008; 17:12:28 

Turkcell durumu uyandı

eğer kampanyalardan faydalanmak istiyorsan kontör yüklüceksin diyo

konuşmayan adama bile kontör yükletiyorlar böylelikle

açıkçası Turkcelli çok çakal buluyorum, ve ben memnunum bütün arkadaşlarım Turkcell 2 saat bedava hakkı geliyor ondan sonra 10dkk 1 kontör tonlakazandan her ay 78 kontör sms paketide çıkınca ayda 1 kez kontör yükleyince gerçekten cazip

kampanyaları 50 100 kişi için değil milyonlarca abonesi için yapıyor, herkes bizim gibi durumun farkında olup şikayetçi olamıyor ve kullanmaya mecbur dolasıyıla paralar turkcellin cebine inmeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snaqe -- 18 Temmuz 2008; 17:11:58 >

s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Temmuz 2008; 17:17:48 

Çok geç birde tersten al bakalım şu söylediklerini..

10 dk sı 1 kontör olmuş hemde sınırsız
Her ay 2 saat tüm turkcellilere ucuzlamış
isteyene 5 dk sı 1 kontör uygulaması sınırsız ve tum turkcellilere olmuş
Kampuse 30 kontöre mantıklı ve uygun fiyatlarla sms avantajı başlatmış
50 kontöre haftalık 250 kontör uygulaması devam etmekte
Konbarada 20 kontör ile aynı gün içerisinde kullabileceğiniz 200 kontör hediye
Her ay MMS ücretsiz faydalanıyoruz
3 SMSten sonra SMSler ücretsiz
Ev turkcelll ile evimizin içinden dakikası 1 kontöre konuşabiliyoruz tüm sabit hatlar ile
250 kontör yükleyerekte 1 kontöre konuşabiliyor insanlar
Bazen yararlanamasakta birbirinden farklı yarışmalar ile kontör kazanıp hattımızı kullanma imkanı sağlıyor
Ayrıca Kontör kartlarından bile kola ve kontör vererek farklı bir strateji ile müşterisini koruyor..
Beta aşamasında olmasına rağmen tonla kazandan binlerce müşterisi ayda bedavadan 78 kontör kazanıyor.

Ve tum bunlar Turkcell teknolojisi ve kapsama alanı ile

Forza Turkcell

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
mustafa_(87)

18 Temmuz 2008; 17:33:31 

volkan gayet güzel yazmışsın çok avantajı var fakat bunlarlı beğendiğin zaman devam etmezler kampanyalara

BİR DE TURKCELL BİZ FATURALILARINDA SESİNİ DUYYY

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
s.volkan

18 Temmuz 2008; 18:17:15 

Mustafa devam ederler ;)

Eskisinden daha çok kontörm harcıyorum bu bir gerçek ama çok çom fazladan konuşluyoru

Bu ay sanırım hiç turkcell kontör harcamayacağım

KRALKARTAL - VKFORUM

çok geç

18 Temmuz 2008; 18:18:25 

s.volkan

10 dk sı 1 kontör olmuş hemde sınırsız(sadece 25 yaş altındakilere sınırsız)
Her ay 2 saat tüm turkcellilere ucuzlamış(31 temmuza kadar kampanyaya katılabiliyorsun ve yıl sonunda kampanya bitiyor)
isteyene 5 dk sı 1 kontör uygulaması sınırsız ve tum turkcellilere olmuş(250 kontör yüklersen 5 dk 1 kontör tüm turkcellilere olması önemli değil senin 5dk ve üzeri konuşacağın turkcelli sayısı 10-15 kişiyi geçmez.)
Kampuse 30 kontöre mantıklı ve uygun fiyatlarla sms avantajı başlatmış(sadece 2 ay geçerli yani 2 kere alabilirsin)
Her ay MMS ücretsiz faydalanıyoruz(turkcellin yaptığı en iyi şey bu)
3 SMSten sonra SMSler ücretsiz(3sms=3 kontör ayda 90 kontör yapar diğer operatörlerde bu çok daha ucuz)
Ev turkcelll ile evimizin içinden dakikası 1 kontöre konuşabiliyoruz tüm sabit hatlar ile(tabiki ayda 9 küsür ytl sabit ücret verirsen kontörlülerde 20 temmuzda şartsız konuşma bitiyor artık 250 kontörde bunun için yüklersin)
250 kontör yükleyerekte 1 kontöre konuşabiliyor insanlar(diğer operatörde kontör yükleme şartı yok şuan şart olduğunda sadece 200 kontör)
Beta aşamasında olmasına rağmen tonla kazandan binlerce müşterisi ayda bedavadan 78 kontör kazanıyor.(ve yeni üye alımını kapattı)

+
yukarıda daha önce yazdıklarım
+
özel günlerde sms uygulamasını kaldırması(hala inanamıyorum)
+
kimsenin faydalanamadığı saçma sapan kampanya şartları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 18 Temmuz 2008; 18:30:06 >

baykagan

18 Temmuz 2008; 18:28:09 

Kişiden kişiye değişir. Telefonda çok konuşan biriyim, Kampuscell'e geçtiğimden beri rahatladım. Diğer operatörler hakkında pek bir bilgim yok ama şu an için Turkcell'den bir sıkıntım yok

Tüm Türkiye'nin Başı Sağ olsun...
Şehîdlerimize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum...
s.volkan

18 Temmuz 2008; 18:35:27 

quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Çok geç

10 dk sı 1 kontör olmuş hemde sınırsız(sadece 25 yaş altındakilere sınırsız)

Valla isteyen herkes bir şekilde yararlanıyor.Çevrende tuttuğunuzu götür ;) Ben kendime bakıyorum gayet uygun ..Yaş 25,5 :)

Her ay 2 saat tüm turkcellilere ucuzlamış(31 temmuza kadar kampanyaya katılabiliyorsun ve yıl sonunda kampanya bitiyor)

Hala anlamadın mı kardeşim.Turkcellde kampanya bitmez. Sene sonunda 3 saat olur merak etme

isteyene 5 dk sı 1 kontör uygulaması sınırsız ve tum turkcellilere olmuş(250 kontör yüklersen 5 dk 1 kontör tüm turkcellilere olması önemli değil senin 5dk ve üzeri konuşacağın turkcelli sayısı 10-15 kişiyi geçmez.)

Çok geç'cim bırakta o bana kalsın :) 15 te olur 250 de olur..Bazen iş görüşmesi bile yaparken 10 dk cepten konuşabiliyorsun :) SADECE 2 kontör

Kampuse 30 kontöre mantıklı ve uygun fiyatlarla sms avantajı başlatmış(sadece 2 ay geçerli yani 2 kere alabilirsin)

Her yöne 2 ay :) Diğerinbe sene sonuna kadar. Bu konuda uzatma yaşanacağı kesin

Her ay MMS ücretsiz faydalanıyoruz(turkcellin yaptığı en iyi şey bu)

Evet gerçekten bu konuda gayet iyi

3 SMSten sonra SMSler ücretsiz(3sms=3 kontör ayda 90 kontör yapar diğer operatörlerde bu çok daha ucuz)

Allah allah. Ayda 90 kontöre 30,000 sms atabiliyorsun :) Vodafone sms paketinde 60 kontöre 20,000 sms..Neresi farklı. Birde Turkcellde her zaman yaralanmak gibi bir durumun yok. Ayda 10 gün yararlansan 30 kontör yapar. Ayrıca SMS paketlerini unutmayalım

Ev turkcelll ile evimizin içinden dakikası 1 kontöre konuşabiliyoruz tüm sabit hatlar ile(tabiki ayda 9 küsür ytl sabit ücret verirsen)

Hazırkartlılar buna hiç bir ücret edemiyor.

250 kontör yükleyerekte 1 kontöre konuşabiliyor insanlar(diğer operatörde kontör yükleme şartı yok şuan şart olduğunda sadece 200 kontör)

Bu bir imkandır. Kullanmak isteyen kullanır. Ben tercih etmiyorum. Vodafone CEP1 elbetteki bundan iyi. Ancak hep dedim hat sadece aramak değil aynı zamanda aranmak için.

Beta aşamasında olmasına rağmen tonla kazandan binlerce müşterisi ayda bedavadan 78 kontör kazanıyor.(ve yeni üye alımını kapattı)

Hiç veremeyenler utansın

Yahu Turkcell dışında başka hat kullanmak için bir sebep varmı merak ediyorum..

KRALKARTAL - VKFORUM

çok geç

18 Temmuz 2008; 18:42:09 

1.sms paketi vodafone'da haftalık alınıyor zaten
2.ev turkcell 2 gün sonra 250 kontör yükleme koşulu başlıyor
hatırlatayım da kontörlerin gitmesin

s.volkan

18 Temmuz 2008; 18:50:24 

Çok geç ben parça kontör satıyorum

Ayda 250 her halukarda yüklerim

KRALKARTAL - VKFORUM

fernsehn

18 Temmuz 2008; 19:06:46 

Ben memnunum. Telefonda çok konuşan, mesajlaşan biri değilim. Genelde de diğer Turkcell lileri arıyorum, bir de evi. Dün gidip Kampuscell'e geçtim. 100 kontör yüklediğimde konbarama 20 kontör gelmemesi beni başta şaşırttı ama sonradan nedenini öğrendim. Şu an gerçekten Kampuscell çok güzel olmuş. Diğer operatörleri sevmiyorum.

gold38

18 Temmuz 2008; 19:12:28 

cehennemi gördük,arasata razı olduk çok şükür.Turkcellden Turkcell e 4 kontör dakikada bunları görünce Tcell'in yaptığı devrim gibi geliyor bize ama dikkatli olalım söğüşleniyoruz.Kontrolsüz güç güç değildir türkcell bizi kontrolden çıkartı.

Zoru Başarırım İmkansız Biraz Zamanımı Alır.