tam bu başlığı açacaktımki açılmış olduğunu gördüm..
yapılan anladığım kadarıyla şu ileri tariih verip nasılsa ozaman kırılır bu meret diye piyasanın kaymağını alırım diye dşünüyor arkadaşlar..
ama 1.1.2 nin kaç ay kırılmadığını ancak 1.1.3 çıktığında kırılabildiğini ve apple bunun üzerine uyduruk bir 1.1.4 yayınladığını ve oamandan bu yana yeni versiyon gelmediğini yani
aradan geçen sürede yei donanım ile yepyeni bir telefon çıkarıldığını gözardı ediyorlar..
zannımca 2.0 yakın bir sürede 10-15 gün içinde 1.nesil için açılacak ama 3G için 1 ay sonra alışık olduğumuz turbo simlere muhtaç olacağız ..
bu arkadaşlarda aldıkları eksi yorumlarla kalacak hevesle sattıkları 2 milyara yakın fiyatlı telefonlara ya onay alamayacak yada katakulliye getirdiği birkaç teknoloji meraklısından kapabildiği paranın sevinciyle ortada dolaşacak..
kişi bilmiyorsa unlock yapılıyor vs diye kandırısalar insanlar iphone iphone dur deyip ödemeyi yapıp onayda verebilir , ama bu kadarda ahlaksızlık olmaz diyebilrim ancakk..
jailbreak yapabildiklerini iddaa eden birkaç grup var diye unlock oluyor mantığı gütmein
jailbreak çokçokkk farklı birşeydir unlock değildir..
şu an unlock İPHONE 3G yok kimse heveslenip parasını sokağa atmasın..
Ben mesaj attım gittigidiyordan. Gelen cevap aynen böyle: "KIRILMAMIS DOGRU, AMA BENiM SATTIGIM ÜRÜNLER BELCIKADA GELME VE ORADA SATILAN IPHONE'LAR DA HERHANGi BiR TUSKiLiDi yok. Yani anlayacagIn orjinal apple unlock "