Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Apple Iphone 3G 16GB 2.0 unlock-türkce TR'de ilk diye bir başlık var

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> Apple Iphone 3G 16GB 2.0 unlock-türkce TR'de ilk diye bir başlık var Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TILSIMTR

18 Temmuz 2008; 15:35:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bir sitede böyle bir başlık var 2.0 kırılmadıysa bu nasıl satıyor ilginç.

Apple Iphone 3G 16GB 2.0 unlock-türkce TR'de ilk
http://urun.gittigidiyor.com/Apple-Iphone-3G-16GB-2-0-unlock-turkce-TR-de-ilk_W0QQidZZ11423856

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TILSIMTR -- 18 Temmuz 2008; 16:11:05 >

thujonn

18 Temmuz 2008; 16:11:10 

7 Ağustosta teslim edileceği yazıyor ilanda.Amca ürünü alacak,muhtemelen pwntool ile kırıp satacak,tabii ki pwnage çıkınca

kyle007

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Temmuz 2008; 16:19:38 

PwnageTool çıksa nolcak, iPhone 3G'i unlock edememişler ki burada çalışmaz yani yeni iPhone...

Iphone 3G'i nezaman unlock ederler orasını kendileri bile bilmiyo

E2180 2.0ghz @ 3.3 ghz (Günlük) ■ ASUS P5K-E WIFI-P35 ■ BALLISTIX 2x1 GB 6400 @ 5-5-5-15 900 mhz ■ ATI RADEON X1900GT ■ HP 22" LCD MONITOR (w2207) ■ WD 250 + WD MyBook 1TB ■ CM RealPower 450W PSU ■ LOGITECH X-540 5.1 + SB 5.1 Live ■ LOGITECH G15 KEYBOARD ■ A4TECH X750F ■ SAMSUNG 20x SATA DVD-RW ■ COOLER MASTER Centurion-T05 @ KyLe mOD

sinanx

18 Temmuz 2008; 16:45:29 

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

PwnageTool çıksa nolcak, iPhone 3G'i unlock edememişler ki burada çalışmaz yani yeni iPhone...

,

unlock edildi iphone 3g forumu takip et

Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.

HEIL NAZI

thujonn

18 Temmuz 2008; 16:48:02 

3G özelliği aktive adilemedi henüz.Forumda ki herşeye inanma ;)

http://blog.iphone-dev.org/

kyle007

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Temmuz 2008; 17:10:56 

sinanx , adamlar daha dün 1. ağızdan açıklama yaptı, takipteyim merak etme

Edit: Sen jailbreak ile karıştırdın galiba, benim bahsettiğim hattın tüm operatörlere açılması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 18 Temmuz 2008; 17:10:58 >

E2180 2.0ghz @ 3.3 ghz (Günlük) ■ ASUS P5K-E WIFI-P35 ■ BALLISTIX 2x1 GB 6400 @ 5-5-5-15 900 mhz ■ ATI RADEON X1900GT ■ HP 22" LCD MONITOR (w2207) ■ WD 250 + WD MyBook 1TB ■ CM RealPower 450W PSU ■ LOGITECH X-540 5.1 + SB 5.1 Live ■ LOGITECH G15 KEYBOARD ■ A4TECH X750F ■ SAMSUNG 20x SATA DVD-RW ■ COOLER MASTER Centurion-T05 @ KyLe mOD

mbs02

18 Temmuz 2008; 17:57:01 

satıcıya bkmadınızmı... adam internetten fotoları toplamış.. sattığı ürün "0" bu adama hiç güven olmaz parayı alır 7 ağustosta hava gönderir....

§indi© EmAiLOkUKaZaN
Teknik.Servis

18 Temmuz 2008; 20:28:32 

hikaye salla gecsın bunları :)

www.illegal.turkforumpro.com Sitemize Girip Üye Olarak Daha Ayrıntılı iPhone Teknik Destek Ve Yardım Alabilirsiniz...

Saygılar;

Teknik.Servis
xendaba

18 Temmuz 2008; 21:03:30 

tam bu başlığı açacaktımki açılmış olduğunu gördüm..

yapılan anladığım kadarıyla şu ileri tariih verip nasılsa ozaman kırılır bu meret diye piyasanın kaymağını alırım diye dşünüyor arkadaşlar..

ama 1.1.2 nin kaç ay kırılmadığını ancak 1.1.3 çıktığında kırılabildiğini ve apple bunun üzerine uyduruk bir 1.1.4 yayınladığını ve oamandan bu yana yeni versiyon gelmediğini yani

aradan geçen sürede yei donanım ile yepyeni bir telefon çıkarıldığını gözardı ediyorlar..

zannımca 2.0 yakın bir sürede 10-15 gün içinde 1.nesil için açılacak ama 3G için 1 ay sonra alışık olduğumuz turbo simlere muhtaç olacağız ..

bu arkadaşlarda aldıkları eksi yorumlarla kalacak hevesle sattıkları 2 milyara yakın fiyatlı telefonlara ya onay alamayacak yada katakulliye getirdiği birkaç teknoloji meraklısından kapabildiği paranın sevinciyle ortada dolaşacak..

kişi bilmiyorsa unlock yapılıyor vs diye kandırısalar insanlar iphone iphone dur deyip ödemeyi yapıp onayda verebilir , ama bu kadarda ahlaksızlık olmaz diyebilrim ancakk..

jailbreak yapabildiklerini iddaa eden birkaç grup var diye unlock oluyor mantığı gütmein

jailbreak çokçokkk farklı birşeydir unlock değildir..

şu an unlock İPHONE 3G yok kimse heveslenip parasını sokağa atmasın..

xendaba

18 Temmuz 2008; 21:17:25 

quote:

Orjinalden alıntı: sinanx

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

,

unlock edildi iphone 3g forumu takip et

böyle bilmişleri gördükçe nasıl mutlu oluyorum bilemezsiniz ..

herşeye atlamaya meraklı milletim benim nerde kırılmış bizede göstersene

Buyukbaba

21 Temmuz 2008; 22:00:42 

Arkadaşın dediği doğrudur. Soft olmasa da hard unlock edildi.

Aynı zamanda, kırıldı. Zaten kırıldıktan sonra, soft unlock da yakındır.

mrtbjk

22 Temmuz 2008; 9:27:19 

benim anlamadığım adamlar fake ilan açıyor, bunun üstüne burada 1 saat konuşuyoruz.
Yani mümkün mü?

Toshiba Satellite M70-159, LG R400
Playstation3 v2.42, PSP V3.90
iPhone V1.1.4, Canon 400D SLR
Pioneer PDP-436XDE Plazma
Pioneer VSX-415-K Amplifier
Pioneer DVR-540H-S Recorder
Pioneer DV-490V-K DVD-Player
Teknik.Servis

22 Temmuz 2008; 9:35:57 

Neden olmsın mümkün tabi

www.illegal.turkforumpro.com Sitemize Girip Üye Olarak Daha Ayrıntılı iPhone Teknik Destek Ve Yardım Alabilirsiniz...

Saygılar;

Teknik.Servis
Emirism

22 Temmuz 2008; 10:31:48 

Ben mesaj attım gittigidiyordan.
Gelen cevap aynen böyle:
"KIRILMAMIS DOGRU, AMA BENiM SATTIGIM ÜRÜNLER BELCIKADA GELME VE ORADA SATILAN IPHONE'LAR DA HERHANGi BiR TUSKiLiDi yok.
Yani anlayacagIn orjinal apple unlock "